Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Πύργος: Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά – Το “στίγμα” και η έκκληση


Νέα στοιχεία μεταδίδονται σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο, μετά την άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Θύμιος φέρεται να έχει εντοπιστεί στην περιοχή του Πειραιά.
Ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, επισημαίνει ότι στο thebest.gr “οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας”.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, “συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι τον ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα”.
Ο Ευθύμης είναι τρομαγμένος, ζει ως άστεγος και επαιτεί, συμπληρώνει ο ίδιος. “Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο”, προσθέτει.
Απευθύνει, παράλληλα, έκκληση: “Όποιος δει τον Ευθύμη, δεν τον πλησιάζει αλλά αυτομάτως με το που θα τον δει, καλεί στο 1065 και μας δίνει τον τόπο για να ενεργοποιήσουμε εμείς τους εθελοντές και την αστυνομία. Στο μεταξύ, δεν τον αφήνει διακριτικά από τα μάτια του”. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι το Silver Alert προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός την υπόθεση και προκειμένου “να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης”, όπως αναφέρει το thebest.gr. Επικαλείται, δε, πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες μεταξύ των “11” που έκαναν bullying στον Ευθύμη, βρίσκονται και άτομα “πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα