Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Λεβεντάκης κατά Δριμή: “Αήθης ψευδολογία και κροκοδείλια δάκρυα”


Ανοιχτή επιστολή-απάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβαντάκη στον πρώην Δήμαρχο Αετού Δημήτρη Δριμή:
“Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Επειδή, πλέον, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας.
Λόγος, η αήθης ψευδολογία του κ. Δριμή και τα κροκοδείλια δάκρυά του, για τον Δήμο Τριφυλίας.
Από το προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού του, που ευρίσκεται τουλάχιστον 250 χιλιόμετρα μακριά από τον Δήμο Τριφυλίας και τα προβλήματά του, που καθημερινά προσπαθούμε, με τους συνεργάτες μου, να επιλύσουμε.
Ο κ. Δριμής, με αναλήθειες και υπερβολές, για ακόμα μία φορά, προσπαθεί να συγκινήσει τους κατοίκους της Τριφυλίας.
Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτόν, στις ανάλογου ύφους αναρτήσεις, που τόσο συνηθίζει, τον ακολουθούν 8-10 άτομα το πολύ, αφού η κοινωνία, στο σύνολο της, του γυρίζει την πλάτη.
Σε τελευταία του ανάρτηση, που αφορούσε ολιγόωρη διακοπή του αντλιοστασίου, στην Τοπική Κοινότητα Αετού, μας συγκίνησε τόσο, που με δυσκολία συγκρατήσαμε τα δάκρυά μας.
Κύριε Δριμή,
Αρκετά πια με τους θεατρινισμούς σας, καθότι δε μπορείτε να ξεγελάσετε την τοπική κοινωνία, η οποία βλέπει καθημερινά, αλλά και είναι αυτή που κρίνει, την όλη προσπάθειά μας.
Διότι, στην καθημερινότητά του ο πολίτης, αντιλαμβάνεται το έργο που έχει επιτελέσει, έως τώρα, η Δημοτική Αρχή Λεβεντάκη, όπως και το νοικοκύρεμα που έχει επιτύχει, τόσο στο Δήμο, όσο και στη ΔΕΥΑΤ.
Κύριε Δριμή,
Οι ημέρες της Δημαρχοντίας σας, στον τέως Δήμο Αετού, πρέπει να διδάσκονται στους φοιτητές των σχολών τοπικής αυτοδιοίκησης, ως παράδειγμα προς αποφυγή και μόνο.
Όταν με τον Καλλικράτη, έγινε η συνένωση των τέως Δήμων στο Δήμο Τριφυλίας, παρόλο που σήμερα παριστάνετε τον νοικοκύρη και τον γνώστη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τότε μας «προικοδοτήσατε» με χρέη ανεξόφλητα, πλέον του (1.000.000€) και οφειλές από δάνεια (650.000€).
Κύριε Δριμή,
Μας κατηγορήσατε ότι αργήσαμε να ψηφίσουμε προϋπολογισμό, αλλά απαντήστε μας σε αυτό:
Εσείς, σαν τυπικός Δήμαρχος, που είχατε προϋπολογισμό, γιατί δεν εξοφλήσατε τις οφειλές σας;
Σε σχετική ερώτηση, που σας τέθηκε στο Δ.Σ., απαντήσατε ότι δεν είχατε κάνει αναθέσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως οι αναθέσεις σας πρέπει να βιβλιοδετηθούν και να διδάσκονται και αυτές από τις σχολές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Εκτίμησή μας είναι, ότι αν και στην κοινότητα Αετού είχατε κατασκευάσει μία δεξαμενή «τύπου Χελιδόνη», θα είχε επιλυθεί και το πρόβλημα του Αετού, αλλά δυστυχώς… δεν πρόλαβατε.
Κύριε Δριμή,
Ασχοληθείτε με κάτι άλλο, γιατί όπως αποδεικνύεται, εκ του αποτελέσματος, δεν είστε αυτό που ζητάει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Αν, παρ’ όλ’ αυτά, επιμένετε, ο καιρός πλησιάζει και θα τεθούμε στην κρίση των πολιτών που, με το αλάθητο κριτήριο τους, θα αποφασίσουν και επιλέξουν την Δημοτική Αρχή, που ήρθε για να αφήσει έργο, στον Δήμο Τριφυλίας.
Και για να τελειώνουμε, επειδή πάντα μιλάμε με στοιχεία, παραθέτουμε τις ανεξόφλητες οφειλές, του τέως Δήμου Αετού και τα δάνεια που είχατε συνάψει, επί των ημερών σας.
Κύριε Δριμή,
Σε επόμενες αναρτήσεις που θα κάνετε, κοιτάξτε να είστε, τουλάχιστον, πιο πειστικός και αληθινός και έχετε κατά νου και τη γνωστή παροιμιώδη έκφραση: «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του».
Σε ότι δε αφορά, στην διακοπή ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου του Αετού, σας γνωρίζουμε ότι οι οφειλές των κατοίκων προς τη Δ.Ε.Υ.ΑΤ. ανέρχονται στα (32.000€) έναντι (8.000€) οφειλών της Δ.Ε.ΥΑ.Τ. προς τη Δ.Ε.Η.
Και για το τέλος, μια παράκληση προς εσάς.
Φροντίστε για την, δια ζώσης, συμμετοχή σας στα Δημοτικά Συμβούλια, από τούδε και στο εξής και όχι, μέσω τηλεδιάσκεψης, γιατί το ότι: «δεν λειτουργεί το σύστημα», έχει αποδειχθεί εύκολη δικαιολογία, από μέρους σας.
Κύριε Δριμή,
Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα, για να ασχοληθούμε.
Γι’ αυτό, περιορίστε τις ανακρίβειες και αοριστολογίες σας, γιατί δεν προτιθέμεθα να παίξουμε άλλο «το παιχνίδι σας», αναλώνοντας το χρόνο μας, ανούσια.
Άλλωστε, οι εκλογές πλησιάζουν και ο μεγαλύτερος κριτής, όπως και αυτός που θα δώσει όλες τις απαντήσεις, θα είναι, όπως πάντα, ο λαός του Δήμου Τριφυλίας”, καταλήγει η απάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα