Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΔΕΗ: Νέο διευρυμένο ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης


Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 23:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 έως τις 20:00 κάθε Σάββατο. Προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας καλώντας τον αριθμό 800 900 1000.
Η ΔΕΗ παραμένοντας συνεπής στην υπόσχεσή της για διαρκή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του τηλεφωνικού της κέντρου και προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί, καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 20:00.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το νέο διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, καλώντας τον δωρεάν αριθμό 800 900 1000, το τηλεφωνικό κέντρο της ΔEΗ:
  • προσφέρει ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες
  • δέχεται αιτήματα για τη σύναψη σύμβασης ρεύματος και φυσικού αερίου
  • πραγματοποιεί διακανονισμούς πληρωμών
  • πραγματοποιεί εξόφληση λογαριασμών με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • παρέχει πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με χρεώσεις που περιλαμβάνουν οι λογαριασμοί
  • προσφέρει βοήθεια σε θέματα τεχνικής υποστήριξης e-bill
  • Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων ωρών, οι πελάτες μας μπορούν να λαμβάνουν αυτοματοποιημένες πληροφορίες για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και τους τρόπους εξόφλησής του, καθώς και για την εξέλιξη της πορείας των αιτήσεών τους προς τη ΔEΗ.
Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της ΔEΗ στις υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης επιβεβαιώνεται καθημερινά. Ενδεικτικά, το 2021 απαντήθηκαν περισσότερες από 4 εκατομμύρια κλήσεις, ενώ μέσα στο 2022 κάθε μήνα εξυπηρετούνται περισσότεροι από 400 χιλιάδες πελάτες.
Επισημαίνεται ότι για το 80% αυτών των κλήσεων ο μέσος χρόνος αναμονής δεν ξεπερνά τα 20 δευτερόλεπτα.
Παράλληλα, η ΔEΗ διενεργεί τηλεφωνική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ικανοποίησης από την εμπειρία εξυπηρέτησης. Σημειώνεται ότι το 80% των ερωτηθέντων δηλώνουν ικανοποιημένοι ή απόλυτα ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα