Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Εφιάλτης για γυναίκα στην Πάτρα: Οδηγός πήγε να την πατήσει και την ακολούθησε ως το σπίτι της - Έσπασε την τζαμαρία


Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία γυναίκα στην Πάτρα, καθώς οδηγός την κυνηγούσε με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, έφτασε μέχρι και την είσοδο της πολυκατοικίας της, όπου άρχισε να φωνάζει και έσπασε τζαμαρία.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου για να κατευθυνθεί προς το σπίτι της. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο οδηγός του οχήματος έφευγε από το σημείο που είχε παρκάρει και παραλίγο να την πατήσει. Όταν η νεαρή διαμαρτυρήθηκε και του επέστησε την προσοχή, εκείνος «τα έχασε».
Ο οδηγός άρχισε να τη βρίζει, η κοπέλα τρόμαξε και έτρεξε προς το σπίτι της. Ωστόσο, εκείνος την ακολούθησε. Αφού είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε (κοντά στην Αγίου Ανδρέου), κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».


Έσπασε την τζαμαρία της πολυκατοικίας της
Μάλιστα, με τα χέρια του άρχισε να χτυπά την τζαμαρία της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τη σπάσει.
Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την αστυνομία. Κατάφερε, όμως, να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του άνδρα και πληροφορήθηκε σε ποιον ανήκει. Πρόκειται για γνωστό κάτοικο της Πάτρας που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.
Ο οδηγός αφού μάτωσε τα χέρια του από τα χτυπήματα στην τζαμαρία, έφυγε από το σημείο. Η γυναίκα συμβουλεύεται δικηγόρο, ενώ έχει ενημερώσει και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα