Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Γεώργιος Παπανδρέου: Τον αγνοεί ο Ανδρουλάκης...μιλούν τα πεπραγμένα του...εκατό κ πλέον μεταρρυθμιστικά/ αντιπελατειακά νομοσχέδια...

 «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»

✅ Και εξηγούμαι.....
1) Εξυμνείται ο Ανδρέας Παπανδρέου , ορθότατα , γιατί ήταν ο ηγέτης που πήρε την Ελλάδα από την αφάνεια κ την έφερε στο φώς !!!
2) Εξυμνείται , καπάκι , ο Σημίτης ως "ένας απ' τους καλύτερους πρωθυπουργούς της Μεταπολίτευσης" επειδή ήταν πρωθυπουργός του Άκη , του Γιάννου , του Τσουκάτου......που έφτασαν το ΠΑΣΟΚ το 2004 να υπολείπεται 12 - 15 μονάδες της ΝΔ , στις δημοσκοπήσεις , αλλά ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα , πέταξε την καυτή πατάτα στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου (ένα μήνα πριν τις εκλογές) για να βγεί αλώβητος κ να χρεωθεί άλλος τα σπασμένα .
3) Εξυμνείται η κυρία Γεννηματά γιατί "κράτησε το πασοκ όρθιο" ,
λογικό , ως ένα σημείο , διότι αν έμενε στα χέρια του Βενιζέλου θα εξαϋλωνόταν....
😡 Δεν έχει όμως κανείς τίποτα να πεί για τον άνθρωπο που πλήρωσε με τα αίμα του την διάσωση της χώρας από την άτακτη χρεοκοπία , που φορτώθηκε στις πλάτες του όλα τα λάθη της Μεταπολίτευσης !!
✅Για τον πρωθυπουργό της "διαύγειας" , του "οικονομικού εισαγγελέα" , της εξυγίανσης της ΕΡΤ κ γενικά των εκατό κ πλέον μεταρρυθμιστικών / αντιπελατειακών νομοσχεδίων , που αν δεν υπήρχαν δεν θα υπήρχε κ χώρα σήμερα !!!
✅Για τον πρωθυπουργό του 44% που τόσο άδικα κ άτιμα ανετράπη εκ των έσω......
🤫 Μόνο "συγνώμες" ακούγονται , ακόμη κ σήμερα , για την δική του την περίοδο ενώ συγχρόνως όλοι οι πρωτεργάτες της αποστασίας του 2011 βρίσκονται κ πάλι στις πρώτες θέσεις της επετηρίδας.....
⁉️ Καλή επιτυχία να έχετε....αν και με ό,τι πιο σάπιο δυσκολάκι μου φαίνεται !
❎ Εγώ δεν ανήκω ανάμεσά σας !
υγ. αυτή η εικόνα κ η αδικία που διαπράξατε θα σας στοιχειώνει για πάντα.......
Μ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα