Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης που καταγγέλλει πως την βίασε ο πατριός της: «Η κόρη μου είναι φαντασιόπληκτη»


Ερωτηματικά προκαλούν οι δηλώσεις της μητέρα της 13χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατριό της στο Ηράκλειο.
«Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δε θα το έκανε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα για να καταλάβω κάτι τέτοιο», δήλωσε την Τρίτη η μητέρα της κοπέλας που κατήγγειλε την σεξουαλική της κακοποίηση από τον πατριό της στο Ηράκλειο.
Μιλώντας για την ημέρα που γύρισε από το μαιευτήριο - οπότε το ανήλικο κορίτσι καταγγέλλει πως ήταν η τελευταία φορά που τη βίασε ο πατριός της - ανέφερε:
Η μικρή ήταν μέσα στην τρελή χαρά όταν γύρισα από το μαιευτήριο, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον.
Η μητέρα, η οποία δεν έχει μιλήσει με την κόρη της μετά την καταγγελία, επιμένει ότι τα όσα έχει πει το κορίτσι είναι προϊόν της φαντασίας της:
Όταν είμαι μάνα με πέντε παιδιά σε ένα σπίτι γεμάτο ζωή που ποτέ κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε 10 λεπτά, δεν ξέρω.
Θέλω να δω τι συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια και όποια είναι η αλήθεια θέλω να έρθει στο φως.
«Αν δε βεβαιωθώ ότι όντως ισχύει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Μας έχει δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα με τα ψέματά της. Είναι ένα παιδί που δεν έχει αίσθηση της σοβαρότητας», επιμένει η μητέρα της.
Μάλιστα φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει το παιδί της:
Η κόρη μου πάντα ήταν ευκολόπιστη, μας έλεγε συνέχεια ψέματα, έκανε ιστορίες με το μυαλό της.
Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Mega, αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, φαίνεται να υπάρχουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα