Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης 58χρονου: Κατέληξε στα αζήτητα αν και είχε μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα

Μία ιστορία που προκαλεί σοκ και οργή βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 58χρονος άνδρας κατέληξε στα αζήτητα ενός νοσοκομείου, παρόλο που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του και έφερε πάνω του όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
O 58χρονος εξαφανίστηκε στις 16 Ιουλίου 2022 και οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Από την 1η ημέρα της εξαφάνισής του, όπως αποκαλύπτεται, ο 58χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Είχε μαζί του το πορτοφόλι του μαζί με την ταυτότητά του και όλα τα στοιχεία του. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας κατέληξε μέσα στο νοσοκομείο στις 5 Αυγούστου. Άγνωστο για ποιον λόγο, δεν ειδοποιήθηκε κανείς από την οικογένειά του ούτε για την νοσηλεία του ούτε για τον θάνατό του.
Οι δυο γιοι του 58χρονου ενημερώθηκαν μόλις χθες για το τι συνέβη με τον πατέρα τους και υπέστησαν σοκ από την τραγική εξέλιξη. Τώρα, προσπαθούν να μάθουν εάν ο πατέρας τους έχει ταφεί ή όχι και πού βρίσκεται η σορός του.Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Για την θλιβερή αυτή υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού»:
«Ο Γιώργος Σάμιος βρισκόταν στα αζήτητα του νοσοκομείου από τις 16/07/22, πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του. Η περιπέτεια του Γεωργίου Σάμιου, 58 ετών, έληξε τραγικά, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν. Μία ακόμη τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης ενός συνανθρώπου μας που βρισκόταν για καιρό στα αζήτητα του Νοσοκομείου. Ο Γεώργιος Σάμιος, 58 ετών, νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο από τις 16/07/22, πρώτη ημέρα τις εξαφάνισής του, ο οποίος και κατέληξε στις 05/08/2022.
Για μία ακόμη φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται αντιμέτωπο με την έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και με την κακή διαχείριση των περιστατικών εξαφάνισης καθώς:
Οι οικείοι του ενημερώθηκαν μόλις εχθές για την τραγική του κατάληξη, παρόλο που κατά τη διάρκεια νοσηλείας του είχε μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα.
Προς το παρόν, δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση για το πού βρίσκεται η σορός του εκλιπόντα, κάνοντας οι ίδιοι μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να ενημερωθούν, μέσα στο πένθος που βιώνουν.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει ότι:
Η ενημερότητα και η άμεση κινητοποίησή όλων μας μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου
Οι άνθρωποι του Οργανισμού θα βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα