Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ελεύθερος ο 20χρονος που φέρεται να κακοποίησε το 4 μηνών παιδί του

Ελεύθερος, ομοφωνία ανακριτού και Εισαγγελέως, αφέθηκε σήμερα Τετάρτη (28/9/22), ο 20χρονος Αλβανός υπήκοος, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι του και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
Ο 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους: να εμφανίζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και να μην έχει καμία απολύτως επαφή με το βρέφος.
Η σύζυγος του 20χρονου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης,Ο κατηγορούμενος, που διαμένει στο χωριό Αετός του δήμου Τριφυλίας, μετέφερε, μαζί με τη μητέρα, το 4 μηνών βρέφος τους, το απόγευμα του Σαββάτου 25/9/22, σε άσχημη κατάσταση, με μώλωπες σε όλο το σώμα του, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν στο βρέφος βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Ο 20χρονος πατέρας συνελήφθη λίγο αργότερα, όπως και η μητέρα του και κινήθηκαν οι σε βάρος τους απαιτούμενες διαδικασίες δίωξής τους.
Το 4 μηνών κοριτσάκι που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, στην Αθήνα, έχει αποσωληνωθεί, με την υγεία του να εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα