Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ σήμερα Πέμπτη στη Μεσσηνία

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.
Όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από τη Μεσσηνία όπου στις 9 αύριο το πρωί προγραμματίζεται σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν επισκέψεις στο Δημαρχείο της Μεσσήνης και στη Συκική.
Στη 1 το μεσημέρι, ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του Οργανισμού θα μετάσχουν σε σύσκεψη που προγραμματίζεται να γίνει στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Π. Νίκα, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα.
Τέλος, στις 5 αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα βρεθούν στην Κόρινθο, όπου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα