Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Κορινθία: Ρομά έκλεψε καλώδια χαλκού… 1 τόνου και εκατοντάδες καταλύτες αυτοκινήτων


Κορινθία: Ολόκληρα… “βουνά” από κλεμμένους καταλύτες οχημάτων και καλώδια χαλκού ανακάλυψαν κατά την διάρκεια της περιπολία τους οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, όταν έκαναν σήμα στον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο στο Βραχάτι Κορινθίας, το βράδυ της Τετάρτης!
Όταν άνοιξαν τον χώρο των αποσκευών, δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς είδαν μέσα περισσότερους από 60 καταλύτες τους οποίους ο δράστης είχε ξηλώσει το ίδιο βράδυ από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Κορίνθου! Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που ακολούθησε σε οικισμό Ρομά όπου διαμένει ο δράστης, βρέθηκαν κρυμμένα καλώδια χαλκού βάρους ενός τόνου τα οποία είχε ξηλώσει από επιχείρηση στην Κορινθία, ενώ κατασχέθηκαν και άλλοι 115 καταλύτες και ένα κυνηγετικό όπλο.
Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του για κλοπές κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς αποκλείεται να λεηλάτησε μόνος του τόσα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα