Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: Τα 500 ευρώ τα δίναμε στο χέρι γιατί είχαμε εμπιστοσύνη - Τώρα θέλω να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην Ελληνική Λύση


Για το «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στον ίδιο και στον Κυριάκο Βελόπουλο και το ένταλμα σύλληψής του έπειτα από μήνυση σε βάρος του μίλησε ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης.
Ο κ. Μυλωνάκης εξήγησε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ότι δεν γνωρίζει ποιος έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του, ωστόσο σημείωσε ότι η μηνυτήρια αναφορά προέρχεται από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.
Στη συνέχεια έκανε λόγο για «πολιτική εγκληματική οργάνωση που στόχο έχει τη δολοφονία χαρακτήρων», ενώ ανέφερε ότι είχε οργανωθεί σχέδιο για την «εξόντωσή» του από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και ότι ο ίδιος γινόταν ανεπιθύμητος από Κυριάκο Βελόπουλο.
Για το ζήτημα των 500 ευρώ
Ερωτώμενος σχετικά με το ζήτημα των 500 ευρώ που, όπως είπε, έδιναν οι βουλευτές του κόμματος σε μετρητά κάθε μήνα στον κ. Βελόπουλο, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησαν έλεγχο που πάνε αυτά τα λεφτά καθώς «υπήρχε εμπιστοσύνη». «Ήταν 500 ευρώ που δίναμε για κοινωφελείς λόγους. Δεν ελέγχαμε που πήγαιναν γιατί είχαμε εμπιστοσύνη. Τώρα θα ζητήσω να γίνει διαχειριστικός έλεγχος», τόνισε.
«Ξαφνικά βλέπω ότι προσπαθούν να μπουν στην Ελληνική Λύση άτομα τα οποία δεν συνάδουν σε ένα δημοκρατικό κόμμα», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι ο «κ. Βελόπουλος δεν θέλει μία κοινοβουλευτική ομάδα να μεγαλώσει, να ανοίξει το κόμμα και να έχει προοπτικές μέσα στη Βουλή, αλλά θέλει ένα μικρό μαγαζάκι για να το ελέγχει πλήρως».
Σε ερώτηση για τον αν είχε επαφές με τη Νέα Δημοκρατία ή αν τον έχει προσεγγίσει το κυβερνών κόμμα, απάντησε κατηγορηματικά «όχι», ενώ σημείωσε ότι δεν έγινε ούτε κρούση.
Στη συνέχεια ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε ότι από σήμερα θα ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες υποβάλλοντας μήνυση κατά εφημερίδας και στη συνέχεια κατά του Κυριάκου Βελόπουλου. «Και μήνυση και αγωγή θα κάνω, θα το φτάσω μέχρι τέλους», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα