Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Έρευνα στην Ελληνική Λύση από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Οι αναταράξεις δεν έχουν τέλος στην Ελληνική Λύση λίγο πριν από τις εκλογές 2023 καθώς έγινε γνωστό πριν από λίγο ότι η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος διέταξε έρευνα.
Πιο συγκεκριμένα, με παρέμβαση του ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Χαράλαμπου Βουρλιώτη, διατάχθηκε έρευνα ύστερα από τις καταγγελίες των μέχρι πρότινος βουλευτών Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνη Αλεξοπούλου για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης κατήγγειλε πως ο ίδιος και άλλοι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης έδιναν 500 ευρώ «μαύρα» το μήνα, πέραν των 1.000 ευρώ που «έμπαιναν» κατευθείαν από τη μισθοδοσία τους στα ταμεία του κόμματος.
«Τα 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία. Αυτό έχει γίνει συμφωνία και τα 500 είναι “μαύρα”. Ζήτησε ευθέως δηλαδή (σ.σ.στην ερώτηση αν τα έδιναν σε φάκελο). Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει. Αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια. Τα 500 είναι μαύρα σε ένα φάκελο», σημείωσε μεταξύ άλλων προχθές σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα