Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»: ΟΧΙ ετοιμάζεται να πει η ΚΕΔΚΕ

«Κόκκινο» σε αλλαγές του νομοσχεδίου για τον «Καλλικράτη» τις οποίες ζητουν οι δήμαρχοι ανάβει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών λόγω της στάσης που κρατούν οι επικεφαλής των αιρετών της ΝΔ στην ΚΕΔΚΕ, φερόμενοι έτοιμοι να το καταψηφίσουν.

Αυτό που έχει ανησυχήσει αδικαιολόγητα για ορισμένους, την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΣ. είναι το γεγονός ότι ενώ η ΚΕΔΚΕ συμμετείχε με εκπροσώπους της στη νομοπαρασκευαστική Επιτροπή που επεξεργάστηκε το ν/σ, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτά πολλά από τα αιτήματα των δημάρχων, τώρα, , όπως λένε πηγές του ΥΠ.ΕΣ., οι επικεφαλής δήμαρχοι της ΝΔ εμφανίζονται αντίθετοι σε αυτό: «Πρόκειται για καθαρά μικροκομματικά παιχνίδια. Εμείς τους ζητήσαμε διάλογο και τους εντάξαμε σε αυτόν κι αυτοί ψάχνουν να βρουν τρόπους να συγκρουστούν», τονίζουν στην αυτοδιοίκηση gr οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι «η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΣ. ούτε καν κλήθηκε στο συνέδριο».
Φέρνουν δε, μεταξύ άλλων, ως παράδειγμα τα όσα, ανακριβή, όπως λένε, είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μετά την συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή, ως επιχείρημα ότι στο χωροταξικό υπήρξαν μεροληψίες.
Στοπ στις αλλαγές
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι ενώ το υπουργείο ήταν έτοιμο για μια σειρά από αλλαγές στον «Καλλικράτη» τις οποίες ζητούν οι δήμαρχοι στον υπουργόΕσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, δεν πρόκειται να τις προχωρήσει...γιατί απλά μουλάρωσε τώρα με τις γαλάζιες αντιδράσεις...
Πηγή: radio936.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα