Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Φοβάται ο Ξύγκας! Προτιμάει τον μονόλογο...με τους εμπόρους.....



Διαβάζω ότι ο Δήμαρχος καλεί σε συγκέντρωση στο Βορέειο πνευματικό κέντρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών….για ενημέρωση!

Όπως πάντα , καθυστερημένος στα αντανακλαστικά του ο Κος Ξύγκας, και αφού βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο, κάνει κινήσεις απελπισίας!
Όψιμα θυμήθηκε τον Λαό! Και αυτόν σε .....δόσεις! Όχι όλο τον λαό, μόνο τους .....εμπόρους!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καλεί όλο τον λαό, αλλά μόνο μέρος του! Φοβάται ότι θα πάνε πολλοί.. την πολυκοσμία; Γιατί μόνο τους εμπόρους; Και γιατί δεν κάνει συγκέντρωση με την συμμετοχή και της αντιπολίτευσης για να ακουστούν όλες οι απόψεις και να βγάλει τα συμπεράσματά του ο Λαός, όλος ο Λαός και όχι μόνο οι έμποροι;

Τι παιχνίδια παίζετε Κε Δήμαρχε;

Οι ώρες είναι κρίσιμες και ιστορικές! Δεν μπορείτε να χειρίζεστε μόνος σας αυτό το σπουδαίο θέμα του Καλλικράτη! Δεν είναι παιχνίδι!

Έστω και τώρα, καλέστε σε ανοιχτή συγκέντρωση τον Φιλιατρινό λαό, μαζί με την αντιπολίτευση, για να τον ενημερώσετε....

Εκτός και αν δεν έχετε επιχειρήματα και θέλετε τον μονόλογο, που σας εξασφαλίζει..... τον κίνδυνο της κακοτοπιάς! Τι και ποιόν φοβάστε Κε Δήμαρχε;

18 σχόλια:

  1. ΔΗΜΉΤΡΗΣΜαΐου 16, 2010

    Γιατί, μήπως ξέρει και ο ίδιος; Τι ενημέρωση να σου κάνει; εδώ καλεί μόνο τους εμπόρους, λές και αφορά μόνο αυτούς.....ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑγγελικήΜαΐου 16, 2010

    ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜιχάληςΜαΐου 16, 2010

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΞΥΓΚΑ! ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜαρίνοςΜαΐου 16, 2010

    Τώρα είναι μετα Χριστόν! Ότι και να κάνει και αυτός και οι άλλοι, τελείωσε! Αιωνία μας η μνήμη!Είναι όλοι τους ανίκανοι. Τουλάχιστον, ας έκαναν κάτι και ας έχαναν! Ντροπή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ! ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!ΞΥΓΚΑΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΠΕΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και τώρα δηλαδή γίναμε τουρκάκια; μπραβο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανηγυριζει ο Σωτηρόπουλος. Ντροπή του!έκαναν το δήμο Δημοτικό διαμέρισμα. ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ φταιει για όλα! Αυτοι θα μας διαλύσουν! Προτιμάνε την Κυπαρισσία! Βάλανε και τον Αετό μέσα, να χαθούνε να χαθούνε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαυρο στον Ξύγκα, αλλά και στους Σωτηρόπουλο-Σαπέρα! Είναι όλοι συνυπεύθυνοι! ο Καθένας το δικό του! ντροπή!δεν πρέπει να βγαίνουνε στην αγορά.....Αλλά που φιλότιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαυρη μαυρίλα πλάκωσε, μαυρίλα αστροπελέκυ! απο δήμος , δημοτικό διαμέρισμα! ειναι απαραδεκτο! κάντε κάτι.δεν θέλουμε την κυπαρισσία! θα μας πνίξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔημήτρηςΜαΐου 16, 2010

    Να πατε να πνιγείτε ολοι σας, εισαστε ολοι άχρηστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΕΡ του ενιαίου Δήμο Τριφυλίας αποφάνθη εκ νέου χθές βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας με μια ιστορική συνεδρίαση με συμφωνία υποστήριξης του σχεδίου αλλά και σκληρή κριτική για όσους σκέφονται κοπτοραπτική στο σχέδιο που πρότεινε η Πολιτεία για το μέλλον της περιοχής. Η απόφαση Ψήφισμα του Δ.Σ. αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Το Δ.Σ. επικαιροποιεί τις πρόσφατες ομόφωνες αποφάσεις για ενιαίο Δήμο Τριφυλίας στα όρια του σημερινού σχεδίου Καλλικράτης και είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που δεν εκφράζει την βούληση των τοπικών κοινωνιών, καταγγέλοντας τις μεθοδευμένες προσπάθειες από όπου κι αν προέρχονται για πιθανή τριχοτόμηση του ενιαίου Δήμου Τριφυλίας εκφράζοντας το μήνυμα ότι δεν διαπραγματευόμαστε τα όρια του νέου Δήμου που έρχονται σε αντίθεση με την βούληση των πολιτών».
    ΜΟΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ........ ΚΑΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ; ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΝΟΟΥΝ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ;ΤΟΣΗ ΠΟΛΗ ΔΡΑΣΥΤΗΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥς ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ!ΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΕ ΌΛΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑλέξανδροςΜαΐου 16, 2010

    Όταν δεν ασχολούμαστε με τα κοινά, Είμαστε "άχρηστοι" πολίτες.
    Όταν ασχολούμαστε με τα κοινά, το κάνουμε για να "βολευτούμε" οι ίδιοι.

    Είμαστε δημοκράτες αλλά δεν γουστάρουμε τους αιρετούς αντιπροσώπους.

    Θεωρούμε αποτυχημένα τα υπάρχοντα κόμματα και δημοτικές παρατάξεις,
    αλλά αρνούμαστε να στηρίξουμε νέους πολιτικούς φορείς και σχήματα .

    Κατηγορούμε τους συνδικαλιστές αλλά συγχρόνως δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση. Συμπέρασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ραγκούση τρέμε! Απόψε θα συναντηθεί ο ...... Ξύγκας με τους εμπόρους!!!!!!!!
    Ρε παιδιά τόσο μυαλό, που το βρήκε;
    Ποιός το έχασε;
    και μας διοικούσε τόσα χρόνια! τώρα καταλαβαίνω γιατί έχτισε το λύκειο, γιατί έκλεισαν τα ι.ε.κ., ο ΟΤΕ, και το ΙΚΑ..... Γιατί έγιναν τόσααααααα πολλάάάάάάάά έέέέέέ΄ργα στα Φιλιατρά!
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2010

    Έ!!!!! ήθελε να κάνει και τον αγωνιστή! τον Κακομοίρη! Τουλάχιστον δεν συμφωνούσαν όλοι με τον Σωτηρόπουλο! Μάλλον θα αποδειχτεί, ότι είχε το πιο πολύ μυαλό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧρήστοςΜαΐου 16, 2010

    Κουταμάρες! Κανένας δεν είχε δίκιο! Ούτε ο Ξύγκας, ούτε ο Σωτηρόπουλος, ούτε ο Σαπέρας! Απο την στιγμή που δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν, τι είναι πιό καλό για τον τόπο, είναι όλοι ανίκανοι! Κρίμα για την πόλη! Την καταντήσανε χωριό! Ειναι απαράδεκτο! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑνώνυμοςΜαΐου 16, 2010

    Μπράβο στο σχολιαστή με τα τουρκάκια. Όχι μόνο γιατί, χωρίς λόγο πλέον, δυναμιτίζει την κατάσταση αλλά και γιατί δίνει την ευκαιρία στους νέους συνδημότες να μας χαρακτηρίσουν δικαίως χούλιγκανς. Μακάρι όλη αυτή η παράλογη διχόνοια που καλλιεργείται (αρχής γενομένης από την κεντρική διοίκηση) να μας βγει σε καλό. Άλλωστε Έλληνες είμαστε. Ο διχασμός είναι στο αίμα μας. Έτσι είχαν πάντοτε την ευκαιρία οι ξένοι να μας διαφεντεύουν. Όπως τώρα το ΔΝΤ. Εμείς ασχολούμαστε με τον εκτρωματικό Καλλικράτη, τους εχθρούς Κυπαρίσσιους ή Γαργαλιανιώτες και ο χορός του ΔΝΤ καλά κρατεί. Συγχαρητήρια. Είμαστε γνήσιοι απόγονοι των προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα