Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Έφαγε πόρτα» η Συλβάνα Ράπτη από Σημίτη – Βούλγαρη

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ
Ένα ακόμα περιστατικό προστέθηκε χθες στην αναταραχή που προκάλεσαν στο ΠΑΣΟΚ τα όσα είπε ο Γιάννης Βούλγαρης σε εκδήλωση της «Κίνησης των 58» στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.
Εκπρόσωποι της Κίνησης «άδειασαν» με το γάντι την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και επιστήθια πολιτική φίλη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Συλβάνα Ράπτη.
Ειδικότερα, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα με τη διοίκηση του ΟΛΠ, όπου συνοδευόταν από την επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη, ο Αυστριακός ευρωβουλευτής επρόκειτο να συναντήσει αντιπροσωπεία των «58», με επικεφαλής τον Γιάννη Βούλγαρη. Η συνάντηση έγινε, αλλά χωρίς την κ.Ράπτη. Λίγο πριν ξεκινήσουν, η αντιπροσωπεία της «Κίνησης των 58» ζήτησε ευγενικά να μείνουν μόνοι τους με τον κ. Σβόμποντα, αφήνοντας εμφανώς να εννοηθεί ότι δεν ήθελαν παρούσα την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η κ.Ράπτη αποχώρησε διακριτικά, αλλά αποφάσισε να θέσει το θέμα στο κόμμα της. Πάντως το ίδιο “επεισόδιο” είχε συμβεί και λίγο νωρίτερα όταν και ο Κ. Σημίτης ζήτησε από την κ. Ράπτη να δει μόνος του τον κ. Σβόμποντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα