Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΑΡ: Μέχρι μέσα Φεβρουαρίου προτάσεις για υποψηφίους


Γράφτηκε από τον Δημήτρης Πλεμμένος
Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν καταλήξει οι Νομαρχιακές Επιτροπές της Πελοποννήσου της Δημοκρατικής Αριστεράς στις προτάσεις τους για τις υποψηφιότητες που θα υποστηριχθούν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Αυτό προέκυψε μεταξύ άλλων μετά τη χθεσινή περιφερειακή σύσκεψη του κόμματος στην Τρίπολη παρουσία του νέου γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Θανάση Θεοχαρόπουλου, αλλά και των βουλευτών Μαρίας Γιαννακάκη και Γιάννη Πανούση, αλλά και του γραμματέα Πελοποννήσου Μπάμπη Βακαλόπουλου.
“Συμπαρατάξεις σε προοδευτική κατεύθυνση χωρίς αποκλεισμούς θα επιδιώξει η Δημοκρατική Αριστερά σε επίπεδο περιφερειακών εκλογών” επεσήμανε μιλώντας στην “Ε” ο κ. Θεοχαρόπουλος, οι οποίες όπως σημείωσε έχουν εκτός από αυτοδιοικητικό και πολιτικό περιεχόμενο. Στο πεδίο των δημοτικών εκλογών, οι οποίες έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα υπογραμμίστηκε ότι θα επιχειρηθεί να υποστηριχθούν άτομα καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες. Και στις δύο περιπτώσεις – με διαφορετική βαρύτητα σε καθεμιά- σημαντικό λόγο θα έχουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές, οι οποίες αναμένεται να συγκληθούν άμεσα για να εξετάσουν τις διάφορες προτάσεις που υπάρχουν. Εκτός πάντως από τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη σύσκεψη τέθηκαν μία σειρά άλλων θεμάτων, όπως οι ευρωεκλογές, οι πολιτικές θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς με βάση τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και η προσπάθεια συγκρότησης προοδευτικού πόλου με βασικό στόχο να προχωρήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα