Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση Καρχιμάκη στους «58»: «Είναι μία απολίτικη ελίτ που απαξιώνει το ΠΑΣΟΚ»


Ανακοίνωση
Γιάννης Μακρυγιάννης
«Όσοι επιθυμούν την αναγέννηση της παράταξης και του κινήματος ας έλθουν να συμπαραταχτούν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ», επισημαίνει ο πρώην βουλευτής του κόμματοςΌσοι πραγματικά θέλουν να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός αξιόπιστου προοδευτικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία, ζητώντας τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εγχείρημα, δεν έχουν παρά να συμπαραταχθούν με το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αυτή και όχι το ΠΑΣΟΚ με αυτούς... αφού πρωτίστως σε οποία εκδήλωση ζητούν την βοήθεια και την στήριξη του. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για να επιδιώκουν στη συνέχεια τη διάλυσή του», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, μέσα από ανακοίνωση ο πρώην βουλευτής του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης.
Και συνεχίζει, λέγοντας: «Δεν μπορούν να καπηλεύονται και να στενεύουν τη δημοκρατική παράταξη. Δεν μπορούν να σιωπούν και να μην αφηγούνται ποιος ήταν ο ρόλος της δεξιάς διαχρονικά στην πορεία του τόπου και στη ζωή των ανθρώπων.

Δεν μπορούν σε κάθε ευκαιρία να απαξιώνουν την προσφορά δεκαετιών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορούν να απαξιώνουν τον ιδρυτή μας τον Ανδρέα Παπανδρέου και την ποιο φωτεινή περίοδο προσφοράς της μεταπολίτευσης.

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε.

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα ,στην καθημερινότητα της ζωής των ανθρώπων που αποτέλεσαν και τα μόνιμα θύματα της κρίσης.

Δεν μπορούν να σιωπούν για το αίτημα αλλαγής πολιτικής.

Δεν μπορούν να μην αναφέρουν ποτέ μέσα από ποιες συγκρούσεις θα προέλθει νέος πλούτος, και κυρίως απέναντι σε όλους εκείνους που τον αναχαιτίζουν ,τον παρεμποδίζουν, τον υπονομεύουν, τον υποκλέπτουν κλπ.

Δεν μπορούν να επιλέγουν έξω από το ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιούν, μαϊμούδες και ελίτιστικες διαδικασίες για την επιλογή και επιβολή των υποψηφίων στο ευρώ ψηφοδέλτιο.

Με αυτές τις απολίτικες και ελιτίστικες συμπεριφορές υπονόμευσης του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επανέλθει η ψήφος των ανθρώπων που η ψυχή τους είναι ακόμα εδώ στο ΠΑΣΟΚ και η ψήφος τους μπορεί να πήγε αλλού.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν την αναγέννηση της παράταξης και του κινήματος ας έλθουν να συμπαραταχτούν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και να προσφέρουν στην κατεύθυνση της αγωνίας και της ανάγκης των ανθρώπων που ήταν διαχρονικά και οι παραδοσιακοί ιστορικοί κοινωνικοί και πολιτικοί μας σύμμαχοι.

Η επιχείρηση απαξίωσης και εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ με παραποτάμιες διαδικασίες δεν μπορεί να είναι αποδέκτες !!!!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα