Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στην εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά και ο Πέτρος Τατσόπουλος -Ποιοι άλλοι έδωσαν το «παρών» [εικόνες]


Παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά η εκδήλωση της Κίνησης των 58 με θέμα την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος (κάθισε μπροστά - μπροστά στην πρώτη σειρά), η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Τηλεόραση Παντελής Καψής και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός.
«Πύρινη» ήταν η ομιλία του Ανδρέα Παπαδόπουλου στη εκδήλωση, στο στόχαστρο του οποίου βρέθηκαν τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ουσιαστικά επαναλαμβάνει, με διαφορετικά λόγια, το «λεφτά υπάρχουν», ενώ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ δύναμη απολύτως λαικιστική, αντιευρωπαική, έως και επικίνδυνη για τον τόπο.
Αυτά που τάζει ο κ. Τσίπρας, παρατήρησε χαρακτηριστικά, θα τα βρει... έξω από την Κουμουνδούρου, γιατί σε περίπτωση που κερδίσει, θα μαζεύεται ο κόσμος κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα ζητά τα υπεσχημένα.

Συνεχίζοντας την επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδόπουλος του καταλόγισε οτι «έχει μαζέψει όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τους νοσταλγούς του Ανδρέα, τους συνεργάτες του Ακη, τη συνδικαλιστική νομενκλατούρα που κατέστρεψε το δημόσιο», επαναλαμβάνοντας με άλλα λόγια τη φράση «λεφτά υπάρχουν».
Τέλος εξέφρασε την απογοήτευση αλλά και την απορία του για το γεγονος ότι η Δημοκρατική Αριστερά «δεν συζητά καν με τους 58» και κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη να αναθεωρήσει τη στάση του, καθώς όπως εκτίμησε, τυχόν συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ θα συνέβαλε καταλυτικά στην αλλαγή του πολιτικού τοπίου και θα γεννούσε μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της κεντροαριστεράς, όπως έπραξε με την ίδρυσή της και τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση του Ιουνίου του 2012.

Ο κεντροαριστερός χώρος θα πρέπει να ενωθεί για να σταματήσει ο εκτροχιασμος της χώρας, τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Ψαριανός. «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε με το Δικτυο 21 και την Πολιτικη Ανοιξη ουτε με τα γκρουπουσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ. Εγω είμαι του ευρωμονοδρομου», πρόσθεσε, αλλά όπως επεσήμανε, η συσπείρωση του χώρου πρέπει να γίνει τώρα και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο πολιτικός χρονος είναι εναντίον της Κεντροαριστερας», σημείωσε με τη σειρά του ο Πέτρος Τατσοπουλος,αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τα δυο μαμουθ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα διστάσουν να ποδοπατήσουν οτι βρεθεί στο δρόμο τους. Ποντάρουν και οι δυο στον λαϊκισμό και η ΝΔ και στον αυταρχισμό».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα