Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στην Ασφάλεια θα διανυκτερεύσουν η σύζυγος και ο αδελφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου


Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανακριβή έκδοση παραστατικών στοιχείων ασκήθηκε σε βάρος της συζύγου και του αδελφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου, καθώς και σε βάρος δύο υπαλλήλων του οίκου ευγηρίας.
Οι δυο εμπλεκόμενοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο μονομελές για αύριο και μέχρι τότε κρατούνται.
Η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ, οδηγήθηκαν νωρίτερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών μετά τη σύλληψή τους σήμερα, για φορολογικές παραβάσεις, μια υπόθεση που αφορά τον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.
Σύμφωνα με τον έλεγχο που πραγματοποίησε στο γηροκομείο η Οικονομική Αστυνομία, διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής.Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη, καθώς προστατεύεται από τη βουλευτική ασυλία.
Η σύζυγος του γαλάζιου βουλευτή, Ελένη και ο αδελφός του, Δημήτρης, που συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου, οδηγήθηκαν το απόγευμα ενώπιον του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, γράφει το Εθνος, σε εκέλεση παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, εκτός από τη σύζυγο και τον αδελφό του κ.Γιακουμάτου, προσήχθησαν ο λογιστής της επιχείησης και η υπεύθυνη λειτουργίας της επιχείρησης, για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών.
Ο κ.Γιακουμάτος, επιβεβαίωσε τη σύλληψη της συζύγου του και του αδελφού του και έκανε λόγο για «μικρή φορολογική παράβαση» για την οποία η οικογένεια δεν είχε ενημερωθεί.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα