Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ούτε… «τανκς» δεν περνάνε στον κατεστραμμένο αγροτικό δρόμο του Περδικονερίου

Ούτε στα χωράφια με τις καλλιέργειές τους και τα ζωντανά τους δε μπορούν να πάνε κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Περδικονερίου εξαιτίας κατεστραμμένου αγροτικού δρόμου.
Ενός δρόμου τον οποίο, καλά καλά, δε μπορούν να περάσουν ούτε… «τανκς», όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι.
Για την αγροτική οδοποιία στο Περδικονέρι, από τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ιδίως από την άνοιξη του 2018 αλλεπάλληλες είναι οι παραστάσεις διαμαρτυρίας και οι εκκλήσεις του τοπικού Εκπροσώπου, Σωκράτη Καναβού, όπως και κατοίκων του Περδικονερίου.
Μάταια όμως.
Το καλοκαίρι πέρασε, πέρασε και το φθινόπωρο, ήρθε και παρήλθε η ελαιοκομική περίοδος με συνέπεια σε κάποια ελαιοπερίβολα να μη ραβδίζουν αφού δε μπορούσαν οι ιδιοκτήτες
τους καν να τα προσεγγίσουν.
Από τα τέλη Νοεμβρίου ζήτησαν από τη δημοτική Αρχή Τριφυλίας, να πάνε μηχανήματα στον κατεστραμμένο αγροτικό δρόμο για εργασίες αποκατάστασης.
Ωστόσο, πέρασαν δύο μήνες και δεν έγινε τίποτα.
Όπως μας είπαν κάτοικοι, μετά από εκκλήσεις του, πήγε στο σημείο και είδε το δρόμο διαπιστώνοντας το γεγονός ότι εξαιτίας νεροφαγιών και γρανών που έχουν ανοίξει σε όλο του το μήκος (σ.σ. βλέπετε στις φωτογραφίες που έστειλαν στο «Θ») είναι απροσπέλαστος και τους διαβεβαίωσε ότι το καλοκαίρι θα προγραμματιστεί η υλοποίηση εργασιών.
Όμως οι κάτοικοι, ζητάνε να γίνουν συντομότερα εργασίες και παρεμβάσεις με γκρέιντερ για να μπορούν να πηγαίνουν στα χωράφια και τις περιουσίες τους.
Σημειώνεται ότι, τεράστια προβλήματα υπάρχουν σε όλους τους αγροτικούς δρόμους του Περδικονερίου και της γύρω περιοχής.
Του Ηλία Γιαννόπουλου  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα