Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η Μεγαλοοικονόμου πήγε δώρο… ζαρζαβατικά στον Γιακουμάτο (βίντεο)


Μετά τους κουραμπιέδες, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε δώρο και… ζαρζαβατικά, σε μία κόντρα με απίστευτες ατάκες, στον τηλεοπτικό «αέρα», με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του Open με ένα καλάθι με λαχανικά, προκειμένου να τον χαρίσει στον κ. Γιακουμάτο, επειδή είχε πει σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις του ότι η ίδια δεν γνωρίζει από λαχαναγορές.
«Δόξα τω Θεώ έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της», ήταν το πρώτο σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, αλλά το δώρο δεν το δέχθηκε. «Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και

της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα, θα της κάνει καλό», εξήγησε.
Ομως, η κ. Μεγαλοοικονόμου δεν πτοήθηκε, και έκανε ένα σχόλιο που προκάλεσε αίσθηση. «Μπρόκολα και αγγούρια δεν δέχομαι», είπε ο κ. Γιακουμάτος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν έβαλα αγγούρια. Σε συνέντευξη, που σας είπαν ότι είστε γοητευτικός και φλερτάρετε γυναίκες, είπατε ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν μπορούσα να σας βάλω αγγούρια. Είστε και ρατσιστής».
«Τη μία με λες σεξιστή. Την άλλη ρατσιστή. Αντε να τριτώσει το κακό με το μυαλό σου», αντέδρασε ο κ. Γιακουμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα