Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Τριφυλία: «Ούτε εμμονικά σύνδρομα ούτε αδιέξοδα στην Κεντρο-Αριστερά»

Συνεχίζονται, με εντεινόμενους μάλιστα ρυθμούς, οι συζητήσεις και διεργασίες προσωπικοτήτων του ευρύτερου προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου στην Τριφυλία για τη συγκρότηση συνδυασμού με προοδευτικό πρόσημο. Μέλη και στελέχη κομμάτων, όπως το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και κινήσεων της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, αυτοδιοικητικές προσωπικότητες και άνθρωποι που μετέχουν σε συλλογικότητες, συζητούν για την εκλογική προοδευτική σύμπραξη με στόχο την αλλαγή στο Δήμο.
«Ούτε εμμονικά σύνδρομα ούτε και αδιέξοδα στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά στο Δήμο Τριφυλίας», σημειώνεται χαρακτηριστικά, «χωρίς ηγεμονισμούς και χωρίς ουτοπικές

προσεγγίσεις, αλλά με έντιμη διάθεση εκλογικής συνεργασίας».
Τι, τελικά, θα γίνει παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, το γεγονός ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις και διεργασίες δείχνει ότι οι συμμετέχοντες σε αυτές δεν είναι εύκολα διατεθειμένοι να αφήσουν στην τύχη του το Δήμο Τριφυλίας, ούτε να παρασυρθούν σε βεβιασμένες κινήσεις από τυχόν εγωισμούς ή καπρίτσια τρίτων… Οπότε, οι όποιες εξελίξεις δεν προβλέπεται να σημειωθούν άμεσα. Πιθανότητα ο Μάρτιος να είναι καθοριστικός για τη λήψη οριστικών αποφάσεων, κυρίως ως προς τα πρόσωπα. Σίγουρο, πάντως, είναι – όπως εκφράζεται από ανθρώπους που μετέχουν στις διεργασίες - ότι υπάρχει κοινός τόπος, κι αφού υπάρχει κοινός τόπος, θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και όλες οι δυνατότητες για συγκρότηση εκλογικού συνδυασμού με προοδευτικό πρόσημο.
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

1 σχόλιο:

  1. Γράφουν και ξαναγράφουν....οι σκοτεινές δυνάμεις!!!
    Πάντα ανώνυμα!!!
    Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα