Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Καλαμάτα: Η μία απασχολούσε και η άλλη έκλεβε κοσμήματα

Με 16 συλλήψεις και δύο εξιχνιάσεις κλοπών ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης για δύο μέρες σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 821 άτομα, εκ των οποίων 622 ήταν Έλληνες και 199 αλλοδαποί, καθώς και σε 646 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 125 άτομα, από τα οποία 74 ήταν Έλληνες και 51 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 56 άτομα.
Τέλος, βεβαιώθηκαν 233 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Μεσσηνία
Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Ένας 18χρονος για 0,6 γραμμάρια χασίς
-Πέντε Έλληνες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
-Ένας 53χρονος και ένας 60χρονος για καταδικαστικά έγγραφα
-Ένας αλλοδαπός για παραβίαση περιορισμών διαμονής
-Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-Δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής, εκ των οποίων ο ένας και για καταδικαστικό έγγραφο.
Εξιχνιάσεις
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας εξιχνιάσθηκε περίπτωση κλοπής σε αυτοκίνητο γυναίκας στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Καλλιρρόη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου Ρομά, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς. Οι δράστες είχαν σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και είχαν αφαιρέσει δύο τσάντες με ταυτότητα, δίπλωμα, 130 ευρώ, κάρτες τραπεζών και δύο ζευγάρια γυαλιά μυωπίας.
Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάσθηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος 44χρονης στις 13 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας 31χρονης από τον Πύργο, η οποία περιλαμβάνει άγνωστους συνεργούς.
Η 31χρονη με συνεργό της μπήκαν με πρόφαση στο σπίτι της 44χρονης και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν 8 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.800 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.
Της Βίκυς Βετουλάκη tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα