Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ στην Τριφυλία


Σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγούνται οι συνομιλίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στην Τριφυλία για συγκρότηση κοινού αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου.
Στην τελευταία συνάντηση τριμελούς επιτροπής που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης με τους δύο εκατέρωθεν προτεινόμενους υποψηφίους, Γιάννη Κωνσταντόπουλο και Σωτήρη Μπακούρο, για ακόμη μια φορά δεν υπήρξε συμφωνία.
Μπορεί η συζήτηση να έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με διαλλακτικότητα, ωστόσο πλήρης ταύτιση απόψεων και συμφωνία δεν υπήρξε. Αποφασίστηκε να ξαναγίνει συνάντηση πιο διευρυμένη, και πάλι όμως χωρίς να υπάρχουν πολλές ελπίδες συμφωνίας. Ετσι στο προσκήνιο έχει επανέλθει το σενάριο πρότασης τρίτου προσώπου, που θα μπορέσει να φέρει σε συμφωνία τις δύο πλευρές, χωρίς όμως να είναι ορατό ένα τέτοιο πρόσωπο.
Τις όλες συζητήσεις πάντως έρχεται να τορπιλίσει και η χθεσινή ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, που μιλά για καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη χαρακτηρίζει "αυτοαποκαλούμενους ή αυτοβαπτιζόμενους κομματάρχες που παραγοντίζουν, λειτουργώντας εξωθεσμικά" όσους συμμετέχουν στις συνομιλίες.
Κ.Μπ.eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα