Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νικολόπουλος μηνύει τον Καμμένο για εκβιασμούς και απειλές


Παρασκηνιακές κινήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας φέρεται να καταγγέλλει πως δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ
Στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας φέρεται να καταγγέλλει πως δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
«Οχι» από τους πρώην ΑΝΕΛ
Παράλληλα, την πλάτη στον κ.Καμμένο γυρίζουν και οι πρώην βουλευτές του Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Λαζαρίδης, αρνούμενοι να του προσφέρουν χείρα βοηθείας για την διάσωση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.Σημειώνεται ότι πιθανή επιστροφή των βουλευτώ, θα χάριζε ανάσα ζωής στον Πάνο Καμμένο, έπειτα από την αρνητική για το κόμμα του γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, που απεφάνθη ότι για τη διατήρηση μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας πρέπει και οι 5 βουλευτές να έχουν εκλεγεί με το ίδιο κόμμα.
Ερωτηθείς από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το ενδεχόμενο αναβίωσης της συνεργασίας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Λαζαρίδης, απάντησε: "Παιδιά γύρισα σελίδα. Δεν μπορώ να επιστρέψω. Εγώ είμαι μηχανικός. Κι εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή".
Επιστροφή στους ΑΝΕΛ όμως δε συζητά ούτε ο Δημήτρης Καμμένος. Σε ερώτηση δημοσιογράφων σημείωσε πως “το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Ούτε μία στο εκατομμύριο”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο κ. Νικολόπουλος είναι διατεθείμένος να επιστρέψει στο κόμμα.
Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα