Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Τριφυλία: Πλήθος κόσμου στο στερνό “αντίο” στον Σπύρο Χρονόπουλο


Σε κλίμα βαρύ πένθους συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και πλήθος κόσμου είπαν χθες το μεσημέρι το στερνό “αντίο” στον Σπύρο Χρονόπουλο δημοτικό σύμβουλο Τριφυλίας που έφυγε σε ηλικία 60 ετών.Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από το μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλό Νερό.
Χθες σε ένδειξη πένθους μεσίστιες κυμάτιζαν οι σημαίες στα κτήρια του δήμου, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αποφάσισε επίσης ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο να συνοδεύσουν τιμής ένεκεν τη σορό του αποβιώσαντος έως την τελευταία του κατοικία, να ονομαστεί μια δημοτική οδός στην Τ.Κ. Καλού Νερού με το όνομά του, να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του, η κηδεία του να γίνει δημοτική δαπάνη (εφόσον συμφωνεί η οικογένειά του) και να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.Στο σκεπτικό της απόφασης η εισήγηση του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα αναφέρει: «Οπως γνωρίζετε απεβίωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Τριφυλίας και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Σπυρίδωνας Χρονόπουλος (χρημάτισε αντιδήμαρχος Τριφυλίας, εντεταλμένος σύμβουλος Τριφυλίας, πρόεδρος τέως Κοινότητας Καλού Νερού, κοινοτικός σύμβουλος Καλού Νερού, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος τέως Δήμου Αυλώνος). Προτείνω όπως το Συμβούλιό μας να του αποδώσει τις πρέπουσες τιμές δεδομένου ότι υπήρξε υπηρέτης της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Στο τελευταίο “αντίο” στο Σπύρο Χρονόπουλο -που πάντα θα θυμόμαστε για την εργατικότητα, την ακεραιότητα, το ήθος, την απλότητα και την ευγένειά του- είπαν μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, οι πολιτευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Ιωάννα Μαραβελή, Σαράντος Κουκούμης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων κ.ά.
Κ.Μπ. Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα