Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΧΑΛΚΙΔΑ :Αθωώθηκαν οι 7 νεαροί που κατηγορήθηκαν για τον βιασμό 16χρονης...


ΟΜΟΦΩΝΑ αθώοι κρίθηκαν από δικαστήριο της Χαλκίδας και οι επτά νεαροί κατηγορούμενοι που είχαν παραπεμφθεί σε δίκη ύστερα από τις καταγγελίες 16χρονης μαθήτριας ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σχολείο στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Οι δικαστές, όπως και ο εισαγγελέας της έδρας, αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν στη διάρκεια της διαδικασίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν στοιχειοθετείται για τους κατηγορούμενους το αδίκημα του βιασμού και έτσι κατέληξαν σε αθωωτική γι΄ αυτούς ετυμηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο του 2006 και είχε φτάσει στη Δικαιοσύνη με βάση τις καταγγελίες της 16χρονης- τότε- μαθήτριας, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες από την αρχή είχαν αρνηθεί την πράξη που τους οδήγησε μέχρι το εδώλιο του κατηγορουμένου.

Από την πλευρά του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της καταγγέλλουσας κ. Θέμις Σοφός προτίθεται, παρά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, να υποβάλει αίτηση για την άσκηση έφεσης, ώστε η υπόθεση να κριθεί και σε δεύτερο βαθμό.
πηγη: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα