Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μεγάλη Εβδομάδα για το θέμα του προπονητή



Αρχίζουν τη Μεγάλη Εβδομάδα οι επαφές Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος θα μιλήσει με τον μάνατζερ του Βάσκου Ινιάκι Ιμπάνιεθ και εφόσον επέλθει συμφωνία θα γίνει ταξίδι προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τις ευθύνες για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ανέλαβε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες και οι παίκτες του.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός υποστήριξε: «Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για τον τρόπο που παίξαμε κόντρα στην Ξάνθη. Θα πρέπει όμως και οι παίκτες μου να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ήμασταν απαράδεκτοι. Δεν είχαμε καμιά διάθεση, δεν δείξαμε θέληση και δεν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τίποτα. Ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα ύστερα από μία μεγάλη νίκη. Μείναμε μία εβδομάδα πίσω. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε αυτήν τη νοοτροπία. Είμαι περισσότερο απογοητευμένος για τον κόσμο. Τον καταλαβαίνω που μας αποδοκιμάζει κι έχει δίκιο. Δεν τους αξίζει να παρακολουθούν τέτοιο θέαμα».

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Με τέτοια εμφάνιση είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς υπογράμμισε: «Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τη δική μου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κατέθεσαν την καρδιά και την ψυχή τους στο χορτάρι προκειμένου να σώσουν την ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για την παραμονή μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δύο ματς που απομένουν με Ατρόμητο και Ηρακλή και νομίζω στο τέλος ότι θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία μας. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός μάς άσκησε πίεση και είχε δύο καλές ευκαιρίες».

Ο πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα Μίκαελ Γκσπούρνιγκ τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλά, όμως ο βαθμός είναι λίγος. Θέλουμε έξι βαθμούς στα δύο επόμενα ματς για να σωθούμε».

●●● Τρεις αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401.

●●● Ο Βασίλης Τοροσίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η κατάσταση του διεθνούς αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία στον προπονητή του.


ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για τον τρόπο που παίξαμε κόντρα στην Ξάνθη. Θα πρέπει όμως και οι παίκτες μου να αναλάβουν τις δικές τους


Το πριμ των 200.000 ευρώ έμεινε στο συρτάρι

Με δυναμικό τρόπο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα μπει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Χθες παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη από τη σουίτα του Καραϊσκάκη το ματς με τη SΚΟDΑ Ξάνθη, ενώ ο στενοί συνεργάτες του Αντώνης Ρογκόπουλος (διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκη Α.Ε.) και Μιχάλης Κυριακίδης επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές και υποσχέθηκαν πριμ 200.000 ευρώ για νίκη στο χθεσινό ματς!

Ο κ. Λαυρεντιάδης ήταν ενθουσιασμένος για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του Ρογκόπουλο, Κυριακίδη να ενημερώσουν τους «ερυθρόλευκους» ότι θα πάρουν πριμ για νίκη επί της SΚΟDΑ. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πληροφορήθηκαν στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα με την Ξάνθη και είχαν ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουν το τρίποντο. Τελικά έχασαν το πριμ, αλλά η κίνηση του Λαυρεντιάδη αποδεικνύει ότι θα έχει σοβαρό λόγο στην ΠΑΕ.



[ ΑΙΧΜΕΣ ] Ποιος θα σώσει την παρτίδα;
του , Δημήτρη Μώρου

Ο Ολυμπιακός είναι άξιος της μοίρας του. Νίκησε δύο φορές εφέτος τον Παναθηναϊκό, όμως «πέταξε» 14 βαθμούς στο φαληρικό στάδιο. Με τέτοιο αρνητικό ρεκόρ πώς θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο; Είναι αργά για δάκρυα και θα πρέπει όσον το δυνατόν συντομότερο ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης να προχωρήσει στην πρόσληψη καταξιωμένου τεχνικού και να γίνει σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στα πλέι οφ, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος θα σώσει την παρτίδα; Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι ή του ύψους ή του βάθους. Από τη μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ήρθε η τέταρτη ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Όμως για να είμαστε δίκαιοι δεν μπορούν να αναζητηθούν ευθύνες από τον Μαυροβούνιο. Σκάουτερ ήταν και έγινε τεχνικός!

Τα λάθη πληρώνονται. Και ο Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά εφέτος όλα τα λάθη που έγιναν από την αρχή. Ο Σ. Κόκκαλης έκανε λάθος επιλογή με την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια. Προσπάθησε να διορθώσει το λάθος με νέο λάθος, αφού ο Ζίκο δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης και στην πλάτη του Ολυμπιακού παίχτηκε άσχημο παιχνίδι: τέσσερις φορές αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Παράλληλα υπήρξε ρεκόρ τραυματισμών. Όμως υπήρξε και φτωχό ρόστερ, όπως και κακή διαχείριση των αποδυτηρίων. Ο Ολυμπιακός έχασε τη δύναμή του σε κέντρα αποφάσεων. Για να επανέλθει στον θρόνο του θα πρέπει να γίνουν πολλά. Όχι λόγια, αλλά έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα