Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Πολλά- Μικρά και Διάφορα......



Κίνηση ματ κατά της βίας στα γήπεδα (30/3/2010)
Επιχορηγήσεις τέλος! Η Πολιτεία αποφάσισε να κλείσει τον κρουνό της κρατικής επιχορήγησης (40 εκατ. ευρώ ετησίως) προς το ποδόσφαιρο (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής, Σωματεία, με εξαίρεση την εθνική ομάδα), αφού θεωρεί πως το κλίμα βίας αποτελεί δυσφήμηση για το προϊόν που διαφημίζει ο ΟΠΑΠ, ενώ πιστεύει πως οι φορείς του ποδοσφαίρου δεν κάνουν το παραμικρό για την αντιμετώπισή του.
Τέλος τα λάθη (30/3/2010)
Να επιστρέψει στην Αθήνα τα ξημερώματα έχοντας τσεκάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ στο Παρίσι θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να πάρει απόψε (20.45, Σκάι) το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο κόντρα στη μαχητική Πρόκομ. Κακά τα ψέματα, οι «ερυθρόλευκοι» με την εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο παιχνίδι και με δεδομένη τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων βρίσκονται μια ανάσα από τη γαλλική πρωτεύουσα και το δεύτερο συνεχόμενο φάιναλ φορ, αλλά ο Παναγιώτης Γιαννάκης ...
Απλήρωτοι «καβαλάρηδες» (30/3/2010)
Επί μιάμιση ώρα συζητούσαν στο Μαρούσι την οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις οφειλές της διοίκησης. Στους παίκτες μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αλεξανδρής, ο οποίος τους ζήτησε να κάνουν υπομονή. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα. Κάνετε λίγο υπομονή. Δεν πρόκειται να χάσετε τα συμβόλαιά σας. Είστε καβάλα στο άλογο. Τελειώστε το πρωτάθλημα όπως το αρχίσατε και στο τέλος αν δεν ικανοποιηθείτε από τον Βωβό, τότε προχωρήστε στις ενέργειες που πρέπει» είπε στους παίκτες ο Αλεξανδρής, ενώ σήμερα ενδέχεται να πάει στην προπόνηση και ο Άρης Βωβός.
Χτύπημα στη βία! (30/3/2010)
Επιχορηγήσεις τέλος! Η Πολιτεία αποφάσισε να κλείσει τον κρουνό της κρατικής επιχορήγησης (40 εκατ. ευρώ ετησίως) προς το ποδόσφαιρο (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής, Σωματεία, με εξαίρεση την εθνική ομάδα), αφού θεωρεί πως το κλίμα βίας αποτελεί δυσφήμηση για το προϊόν που διαφημίζει ο ΟΠΑΠ, ενώ πιστεύει πως οι φορείς του ποδοσφαίρου δεν κάνουν το παραμικρό για την αντιμετώπισή του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (30/3/2010)
Ο Μπάντοβιτς είπε χθες στους παίκτες του ότι έκαναν ρεζίλι την ομάδα, ενώ ο Ντάρμπισιρ ήταν το νέο κρούσμα απειθαρχίας
Ρεζίλι μας κάνατε! (30/3/2010)
Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήταν χθες σε έξαλλη κατάσταση για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη SΚΟDΑ Ξάνθη (0-0) και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι έκαναν ρεζίλι τον Ολυμπιακό! Στην προπόνηση δεν παρουσιάστηκε ο Ντάρμπισιρ, οι Τοροσίδης, Μπράβο καθυστέρησαν για περίπου 10 λεπτά, ενώ ο Ντάτολο επικαλέστηκε ενοχλήσεις και δεν βγήκε στο γήπεδο να κάνει προπόνηση. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είπε σε έντονο ύφος στους «ερυθρόλευκους»: «Εμένα δεν με υπολογίζετε.
Ήλθε, είδε και απήλθε (30/3/2010)
«Tα πάντα για το καλό της ΑΕΚ». Αυτή ήταν η ευχή ή η συμβουλή που έδωσε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στον Άρναρ Γκρέταρσον, στην πρώτη τους συνάντηση. Ο Ισλανδός συναντήθηκε για λίγο με τον προπονητή και τον Βασίλη Δημητριάδη, μετά την προπόνηση της Ένωσης. Από νωρίς το πρωί είχε επισκεφθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ, το οποίο όμως τελικά δεν συνάντησε αφού δεν υπήρχε απαρτία, πήγε στα Σπάτα στον χώρο όπου κατασκευάζεται το προπονητήριο και μετά στους Θρακομακεδόνες. Λίγη ώρα μετά, αναχώρησε για την πατρίδα του.
Με λύσεις παντού (30/3/2010)
O Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποκάλυψε το όπλο του Άρη, εν όψει τον πλέι οφ, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Το όπλο αυτό είναι το βάθος της ομάδας και οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. Ο προπονητής του Άρη, την περασμένη Κυριακή, έκανε επτά αλλαγές στην αρχική 11άδα και παρ΄ όλα αυτά η ομάδα νίκησε και σφράγισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει συγχαρεί αρκετές φορές, έπειτα από νικηφόρα αποτελέσματα, τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, καθώς και αυτούς που ήταν εκτός αποστολής, λέγοντας ότι έχουν μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες της ομάδας, βοηθώντας στις προπονήσεις αλλά και στη διατήρηση του καλού κλίματος.
Ήρθαν οι βαθμοί, φεύγει ο Κύπριος... (30/3/2010)
Τ η χαρά και την ικανοποίηση για τη σωτηρία της ομάδας διαδέχθηκε στον Ηρακλή ο προβληματισμός για το μέλλον, αφού και χθες ο Ανδρέας Παντελή στη συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας έδωσε μόνον υποσχέσεις, εξηγώντας τους ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά ο Αντώνης Ρέμος. «Την Τετάρτη ή φεύγω ή σας πληρώνω όλους», τους είπε χαρακτηριστικά και τους ενημέρωσε ότι θα έχει συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο, προκειμένου να πάρει όλες τις μετοχές τώρα, ώστε να μπορεί να πληρώσει δίχως να χάσει τα χρήματά του.
Τώρα ψάχνουν τις αιτίες (30/3/2010)
Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση να αναζητεί ευθύνες για τις τρεις συνεχόμενες ήττες και να προβληματίζεται εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των πλέι οφ. Ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τους παίκτες, οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τις ήττες. Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι προβληματισμένοι. Για να φτάσει ο ΠΑΟΚ να είναι εκτός τροχιάς τίτλου, θα πρέπει πρώτα από όλα να αναζητηθεί το πώς έφτασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι σε τροχιά τίτλου, παρά το ότι η αγωνιστική περίοδος άρχισε άσχημα.
Φωνές για διαιτητή και Σούπερ Λίγκα (30/3/2010)
Οι αποφάσεις του Γιώργου Δαλούκα στο προχθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή προκάλεσαν την αντίδραση της ομάδας της Ηπείρου, η οποία χθες με καυστικό τρόπο σχολίασε την απόδοση του Θεσσαλού διαιτητή και κατηγόρησε τη Σούπερ Λίγκα αφήνοντας αιχμές ότι ο ΠΑΣ είναι ανεπιθύμητος στην κατηγορία. Παράλληλα κάνει αναφορά στα αποτελέσματα της προχθεσινής αγωνιστικής και τονίζει ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 10 ευρώ ο Ζαφειρόπουλος για τις δηλώσεις του σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
Το καλοκαίρι φεύγω (30/3/2010)
«Συγγνώμη» για τη χειρονομία που έκανε μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό ζήτησε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα arcadia-sports τόνισε: «Η κίνησή μου δεν ήταν σωστή, αφού ως σωστός επαγγελματίας δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την κίνησή μου αυτή, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη από τον συγκεκριμένο φίλαθλο, αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, διότι εγώ ξέρω ότι οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα και τους παίκτες και δεν μιλούν με αυτά τα λόγια, τα οποία μας έλεγε ο συγκεκριμένος κύριος.
Ο Φέργκιουσον «στοιχειώνει» τα όνειρά της (30/3/2010)
Οι στάχτες της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου το 1958, τα μωρά του Ματ Μπάσμπι που σήκωσαν το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ 10 χρόνια αργότερα και ο τελικός-θρίλερ της Βαρκελώνης το 1999 είναι τα γεγονότα που συνέβαλαν στη δημιουργία του μύθου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πολιτικές υποσχέσεις με όχημα το ποδόσφαιρο (30/3/2010)
Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εξελίσσεται το ποδόσφαιρο στη Βρετανία εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Το κυβερνών Εργατικό Κόμμα υπόσχεται πως αν επανεκλεγεί θα επιτρέψει στους φιλάθλους να έχουν προτεραιότητα στην αγορά των μετοχών των αγαπημένων τους συλλόγων, όταν θα μπαίνει «πωλητήριο», ενώ θα υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες των ομάδων να δώσουν το 25% των μετοχών τους στους φιλάθλους. Η κίνηση αυτή ικανοποιεί ασφαλώς τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ που προσπαθούν τους τελευταίους μήνες να εκδιώξουν τους αμερικανούς επενδυτές από την ηγεσία των ομάδων τους, τις οποίες έχουν βουλιάξει στα χρέη.
Τιτανομαχία με γαλλικό άρωμα στη Λυών (30/3/2010)
Γαλλικός εμφύλιος είναι ο δεύτερος αποψινός προημιτελικός. Λυών εναντίον Μπορντό. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας του γαλλικού ποδοσφαίρου θα γράψουν ιστορία, καθώς όποια από τις δύο προκριθεί θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπορντό βέβαια έχει αγωνιστεί στα ημιτελικά και το 1985 στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών, όταν αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουβέντους. Είναι επίσης η πρώτη φορά που στην κορυφαία διοργάνωση θα αναμετρηθούν δύο γαλλικές ομάδες.

Είναι μια ώρα δύσκολη (30/3/2010)

Η ταυτόχρονη έναρξη των αγώνων κατά τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές προσδίδει στη διοργάνωση της Σούπερ Λίγκας μανδύα ισονομίας. Με την έννοια πως δεν θα γίνουν «ομορφιές του ποδοσφαίρου» και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ωστόσο, η... τρέλα των οκτώ αγώνων την ίδια ώρα απαγορεύει στην πλειοψηφία να διαπιστώσει τα εξόφθαλμα λάθη που γίνονται. Δεν θα πούμε μόνο για τα ρολόγια που... χαλάνε στο ημίχρονο με αποτέλεσμα κάποια ματς να αρχίζουν νωρίτερα, αλλά να τελειώνουν αργότερα! Επιπρόσθετα, οι διαιτητές αποδίδουν άθλια! Και ουδείς συγκινείται, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αξιόπιστος ρέφερι.
ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ (30/3/2010)

Άγγλος στο ραντεβού; Χαχαχα! Δεν άκουσε το ξυπνητήρι, έχασε την προπόνηση του Ολυμπιακού!
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (30/3/2010)

Αν και σήμερα ο Γιαννάκης δεν τον στείλει «πάνω» στον Γουντς, ο υπαρχηγός θα πρέπει να προβληματιστεί
ΜΟΡΙΣ (30/3/2010)

Έστειλε SΜS (!) στον Παρέιρα και του ζητεί να επανέλθει στην εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής
Γνώμη (30/3/2010)

Αυτό που συζητείται χρόνια τώρα και αφορά την α(να)ξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις τελευταίες δέκα μέρες από τρεις ποδοσφαιρανθρώπους. Οι Βαγγέλης Βλάχος, Νίκος Καραγεωργίου και Νίκος Ζαφειρόπουλος χωρίς να κρυφτούν, είπαν μέσες- άκρες τα ίδια. Το παρασκήνιο και όχι ο αγωνιστικός χώρος είναι αυτό που καθορίζει τις τύχες των αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι θέλουν να πουν οι ποιητές; Απλά και ξεκάθαρα: οι κάθε λογής τυχάρπαστοι που έχουν εμπλακεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο εκτός από το πώς θα είναι οι ίδιοι στον.
TV και τυχερά (30/3/2010)

Το Σκορ Γκανιάν 6 περιλαμβάνει τη 2η, 3η, 4η, 5η, 6η και 7η ιπποδρομία, ενώ το Σκορ Γκανιάν 4 περιλαμβάνει την 5η, 6η, 7η και 8η ιπποδρομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα