Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Βόλος: Πατέρας μαθητή έγινε έξαλλος με το «Γονέας Α» και «Γονέας Β» – «Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα»

Την έντονη αντίδραση ενός πατέρα από τον Βόλο προκάλεσε πριν από λίγες μέρες η υπεύθυνη δήλωση που κλήθηκε να υπογράψει για θέμα που αφορά στη λειτουργία του σχολείου που πηγαίνει ο γιος του. Ο Βολιώτης έκανε σχόλια και διόρθωσε ακόμη και την έτοιμη φόρμα που διανέμει το Υπουργείο Παιδείας.
Η αναγραφή «Α’ Γονέας» και «Β’ Γονέας» στην υπεύθυνη δήλωση, δεν άρεσε στον μαινόμενο πατέρα και αντικατέστησε τις λέξεις, γράφοντας στις αντίστοιχες σειρές «πατέρας» και «μητέρα». Δεν έμεινε όμως εκεί. Έγραψε και σχόλια προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου: «Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου α΄ γονέας και β’ γονέας. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι απαράδεκτες αθλιότητες».
Όπως είναι φυσικό οι εκπαιδευτικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τις παρατηρήσεις του γονέα, ενώ το σχετικό έγγραφο έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και σχόλια.
Δείτε το έγγραφο που έγινε viral:

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα