Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Καλαμάτα: Μπήκε σε σπίτι αστυνομικού & έφυγε τρέχοντας με χειροπέδες


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στην περιοχή του Διοικητηρίου, όταν πολίτες είδαν έναν άντρα να τρέχει φορώντας χειροπέδες, όπως περιέγραφαν, και αστυνομικούς πίσω του να τον κυνηγούν!
Ο 44χρονος Ρομά, επίδοξος κλέφτης, είχε την… «τύχη» να επιλέξει σπίτι αστυνομικού για να κλέψει. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί, όταν ένας 44χρονος Ρομά μπήκε σε διαμέρισμα ημιώροφου. Σκοπός του ήταν η κλοπή, δεν ήξερε όμως ότι έμπαινε σε σπίτι αστυνομικού. Για κακή τύχη του επίδοξου κλέφτη και καλή δική του, ο αστυνομικός βρισκόταν στο σπίτι καθώς ήταν εκτός υπηρεσίας και αντιλήφθηκε τον 44χρονο, τον οποίο άμεσα ακινητοποίησε, αφού όμως αυτός είχε καταφέρει να αφαιρέσει μικρό ποσό από το υπνοδωμάτιο.
Την ώρα όμως που του περνούσε χειροπέδες, αυτός του ξέφυγε και πήδηξε από το μπαλκόνι στο δρόμο. Άρχισε να τρέχει επί της Ψαρών, ενώ στο σημείο είχαν φτάσει και αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από το συνάδελφό του.
Τελικά, αστυνομικοί της Τροχαίας που έσπευσαν για βοήθεια, συνέλαβαν τον 44χρονο στην περιοχή του Πάρκου του ΟΣΕ.   Β.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα