Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Εισέπνευσε το σκουλαρίκι της μύτη της και κατέληξε στο νοσοκομείο


Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη σε γυναίκα στην Ινδία όταν εισέπνευσε κατά λάθος το σκουλαρίκι που είχε τοποθετήσει στη μύτη της με αποτέλεσμα να καταλήξει στο χειρουργείο.
«Δεν ήξερα ότι η βίδα είχε φύγει»
Ειδικότερα, η Varsha Sahu από την Ινδία πριν από δύο μήνες εισέπνευσε το σκουλαρίκι της κατά λάθος. Το μεταλλικό αντικείμενο σφηνώθηκε στον πνεύμονά της και της προκάλεσε δυσφορίας και δύσπνοια μέχρι που τελικά αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.
Όπως οι περισσότερες παντρεμένες Ινδουίστριες στην Ινδία, η 35χρονη Varsha φόρεσε το σκουλαρίκι στη μύτη στον γάμο της πριν 16-17 χρόνια, καθώς θεωρείται σύμβολο της οικογενειακής κατάστασης.
«Δεν ήξερα ότι η βίδα είχε φύγει», είπε στο BBC στο τηλέφωνο από το σπίτι της στην πόλη Καλκούτα της ανατολικής Ινδίας.
«Πήρα βαθιά ανάσα αλλά δεν κατάλαβα ότι μπήκε στον αεραγωγό μου»
«Κουβέντιαζα και πήρα μια βαθιά ανάσα και την εισέπνευσα. Δεν είχα ιδέα ότι μπήκε στον αεραγωγό μου. Νόμιζα ότι είχε μπει στο στομάχι μου», πρόσθεσε η μητέρα δύο έφηβων αγοριών.
Ο Δρ Debraj Jash, πνευμονολόγος στο Medica Superspecialty Hospital, ο οποίος αφαίρεσε το σκουλαρίκι από τον πνεύμονα της Varsha είπε ότι η περίπτωση είναι «εξαιρετικά σπάνια».
«Μερικές φορές έχουμε περιπτώσεις όπου ξηροί καρποί ή καρύδια μπετέλ έχουν εισχωρήσει στους πνεύμονες των ανθρώπων, αλλά οι περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις αφορούν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους άνω των 80 ετών. Μια γυναίκα ασθενής στα 30 της αποτελεί εξαίρεση» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα