Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Μπήκαν στη χώρα με 600 πλαστά έγγραφα ταυτοτήτων και αδειών διαμονής


Οι δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 43 ετών, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
Με 599 πλαστά κενά έγγραφα αδειών διαμονής, οδήγησης και ταυτοτήτων έφεραν στην κατοχή τους δύο αλλοδαποί άνδρες, που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (Παρασκευή 26/04) σε περιοχή του Κιλκίς για πλαστογραφία.
Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε όχημα και επεδίωξαν να μπουν στη χώρα από τη Βόρεια Μακεδονία μέσω του συνοριακού σταθμού της Δοϊράνης, αλλά σε έλεγχο που τους έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Δοϊράνης διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους, καλά κρυμμένα, τα εκαστοντάδες πλαστά έγγραφα. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 26 και 43 ετών.
Τα είχαν κρυμμένα στη φόρδα του μπουφάν
Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου βρέθηκαν καλά κρυμμένα μέσα στη φόδρα του μπουφάν του ενός άνδρα συνολικά 440 κενά έγγραφα για να χρησιμοποιηθούν ως πλαστές ταυτότητες, άδειες διαμονής, κ.α. διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, βρέθηκαν καλά κρυμμένα στον χώρο αποσκευών του οχήματος ακόμα 159 κενά έγγραφα (ταυτότητες, άδειες οδήγησης κ.α.), διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Τα κατασχεμένα έγγραφα θα σταλούν στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Β. Ελλάδας για την περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση τους.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Δείτε φωτογραφία από τα κενά έγγραφα που προορίζονταν για πλαστές ταυτότητες και άδειες διαμονής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα