Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ο Π. Τατούλης ψέγει τον Δ. Κουτσούλη για την απάντησή του στον Μ. Μάκαρη

Για «απαράδεκτες, προσβλητικές και έντονα ρατσιστικές εκφράσεις», κατηγορεί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πέτρος Τατούλης τον επικεφαλής της παράταξης “Πελοπόννησος Aφετηρία Ζωής” Δημ. Κουτσούλη, επικρίνοντας την απάντησή του προς τον επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα η Πελοπόννησος” Μανώλη Μάκαρη.
Ο κ. Μάκαρης μετά την υπερψήφιση του Δημ. Κουτσούλη (επικεφαλής της 4ης σε δύναμη παράταξης του ΠεΣυΠ που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ) ως αντιπροέδρου της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τις ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας είχε αναφέρει ότι «οι παρατάξεις Πτωχού και Κουτσούλη, δηλαδή οι παρατάξεις που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται σε συνεννόηση και έχουν συνεργασία».
Η ανακοίνωση του κ. Τατούλη και της παράταξής του «Νέα Πελοπόννησος” έχει ως εξής:
«Με ένα σεξιστικό-ρατσιστικό κείμενο επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Κουτσούλης στις καταγγελίες της παράταξης μας και του επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» κ. Μανώλη Μάκαρη, σχετικά με τις πολιτικές συναλλαγές για να εκλεγεί στην θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Συνοχής!
Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια σημαντική θεσμική «καρέκλα» αλλά όταν ουδέποτε έχεις καταφέρει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών, ακόμα και όταν σε υποστηρίζει φανατικά ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός, προκειμένου να κατέχεις μία θέση ευθύνης, τότε πιθανόν κυριαρχούν τα πολιτικά σου απωθημένα και κόμπλεξ!
Στην απάντηση του ο κ. Κουτσούλης δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα για να μας αποδείξει την μη ύπαρξη πολιτικής συναλλαγής!
Χρησιμοποίησε όμως απαράδεκτες, προσβλητικές και έντονα ρατσιστικές εκφράσεις, αφού κάνοντας παραλληλισμό χαρακτήρισε τις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης, ως… υστερικές!
Καλούμε άμεσα τον κ. Κουτσούλη να ανακαλέσει δημόσια αυτές τις άθλιες εκφράσεις και απόψεις που διατύπωσε, που ξεφτιλίζουν τον πολιτικό διάλογο και οδηγούν τους πολίτες σε ακραίες πολιτικές επιλογές!
Το γεγονός ότι το «βρέφος» του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτσούλης συνεχίζει να σπέρνει διχασμό στο κόμμα που τον στήριξε, ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν τις κρίσιμες πολιτικά Ευρωεκλογές, αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά…
Πέτρος Τατούλης
“Νέα Πελοπόννησος”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα