Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ο Θαν. Πετράκος για δημοσίευμα των financial times

Δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας/ Μέρα25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά” Θανάση Πετράκου για δημοσίευμα των financial times:
Πολίτες, θυμάστε, που τα λέγαμε, αλλά, μας έλεγε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης «ότι ακόμη και να μην μας επέβαλαν μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε εμείς»; 
Έρχονται τώρα οι Financial Times και λένε, ότι με βάση τα ίδια τα στοιχεία της ίδιας, της Eurostat «Η μνημονιακή “διάσωση” μετατρέπει την Ελλάδα, στη φτωχότερη χώρα της Ε.Ε. καθότι η Βουλγαρία, μειώνει την διαφορά και σύντομα, θα είμαστε οι αρνητικοί πρωταθλητές της φτώχειας και στους 27 της Ε.Ε.».
Πολίτη σκέψου λοιπόν, στις 9 Ιούνη αν πρέπει να ξαναψηφίσεις τους μνημονιακούς, που σε “σώσανε”. Στο χέρι σου είναι να δώσεις έστω και με μεγάλη καθυστέρηση την απάντηση που τους ταιριάζει και να υπερψηφίσεις την “Ενωτική Πρωτοβουλία/ ΜέΡΑ25- Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά” που οι δυνάμεις που την αποτελούν, αντιστάθηκαν στα μνημόνια, δεν συμβιβάστηκαν, ούτε υπέκυψαν στις πιέσεις και τους εκβιασμούς της Τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα