Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Τελικός κυπέλλου Μεσσηνίας: Εράνη-Πανθουριακός με “δίψα” για την κούπα – Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και οι δύο φιναλίστ Εράνη Φιλιατρών και Πανθουριακός παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό
Με τεράστια επιθυμία για την κατάκτηση του τροπαίου και την ευχή να γίνει ένας τελικός αντάξιος της ιστορίας και της δυναμικής των δύο ομάδων, οι φιναλίστ ομάδες της Εράνης Φιλιατρών, του Πανθουριακού και η διοργανώτρια ΕΠΣ Μεσσηνίας παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της Μεγ. Τετάρτης (1/5, 17:30), ο οποίος για άλλη μια χρονιά είναι αφιερωμένος στον σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Στο γήπεδο Κορδία, εκεί όπου επιστρέφει ο τελικός μετά από δύο χρόνια, βρέθηκαν από πλευράς Ένωσης ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Τάκης Νινιός, ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και το μέλος του ΔΣ Πέτρος Αλάμαρας ενώ τις δύο φιναλίστ εκπροσώπησαν, από την πλευρά της Εράνης ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Γιακαλής, και ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μπινιώρης ενώ από τον Πανθουριακό μίλησαν ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γιαννακόπουλος.
Και οι δυο φιναλίστ μίλησαν με εξαιρετικά λόγια για τον αντίπαλο, τόνισαν τη σημασία του αγώνα, ιδίως στον ξεχωριστό σκοπό του και εξέφρασαν την μεγάλη τους επιθυμία για την κατάκτηση του τίτλου, ώστε να κλείσουν με τίτλο τη χρονιά.
Η Εράνη, η οποία τυπικά είναι η γηπεδούχος επιστρέφει σε τελικό μετά από 10 χρόνια, ενώ ο Πανθουριακός μετέχει μετά από δυο χρόνια, μετά την κατάκτηση του ντάμπλ το 2022.
Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Δημήτρης Πλαγογιάννης έχοντας βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο, Χ. Γεωργαντά ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Κομπιλίρης.   messinialive

 

 



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα