Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

AOK :Μεγάλη νίκη με 5 - 0 τον Αίαντα Καλαμάτας....

5-0 είναι πολλά για τον .....

ΜΕ σαμπάνιες και μίνι φιέστα γιόρτασε την προτελευταία συνάντηση της χρονιάς ο Α.Ο. Κυπαρισσίας την άνοδό του στην Δ Εθνική κατηγορία μετά το εκπληκτικό 5-0 επι του Αίαντα Καλαμάτας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Πρωταθλητή σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για την στρογγυλή θεά. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το σκόρ άνοιξε κιόλας απο το 15ο λεπτό περίπου όταν απο κόρνερ του Λυδιώτη με έξοχη κεφαλιά ο Γεωργόπουλος κάρφωσε την μπάλλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ το σερί επιτυχιών συνεχίστηκε λίγο αργότερα στο 20ο λεπτό όταν απο σέντρα του Κιούτακ απο δεξιά πιάνει την κεφαλιά ο Συγγέρης και χτυπά η μπάλλα στα δίχτυα αλλά στο γυρισμό ο Μικελάτος σκοράρει απίστευτα κάνοντας το 2-0 απο νωρίς.
Η καλή εικόνα των γηπεδούχων είχε και συνέχεια όταν στο 25ο λεπτό απο κόρνερ που κέρδισε ο Λυδιώτης στα δεξιά, η μπάλα πλασαρίστηκε τέλεια στα πόδια του Εκμετζίδη ο οποίος χωρίς δισταγμό έγραψε το ηρωικό 3-0 ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο μαινόμενος ΑΟΚ όταν στο 63ο λπετό ο Γεωργιόπουλος έκανε την κινησή του στην μικρή περιοχή περνώντας του αμυντικούς του Αίαντα γράφοντας το 4-0 για να εκτιναχθεί στα ύψη το κοντέρ ενώ στο 82ο λεπτό μετά απο κόρνερ ο Μικελάτος σουτάρει κόντρα στους φιλοξενούμενους ολοκληρώνοντας με το 5-0 ενώ το παιχνίδι τερματίστηκε λιγο πριν την λήξη του απο τον διατητή της συνάντησης αφού φάνηκε καθαρά το αποτέλεσμα της συνάντησης.
Αμέσως στήθηκε ξέφρενο μίνι γλέντι με σαμπάνιες και τούρτα στα αποδυτήρια όπου οι παίκες σήκωσαν στα ψηλα τον Αρχηγό και τον Πρόεδρο της Ομάδας Μπάμπη Κακούτη ξεσπωντας σε χειροκροτήματα. Η φιέστα ανόδου θα διεξαχθεί με μεγάλο φιλικό στις 23 Μαίου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου αναμένονται εκπλήξεις...
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Εκμετζίδης, Λυδιώτης, Συγγέρης, Γεωργιόπουλος, Γεωργόπουλος, Ανδρουτσής, Μικελάτος, Κιούτακ, Στασινός
ΑΙΑΝΤΑΣ: Μανωλόπουλος, Μπιζίμης, Μασουρίδης, Παυλέας, Γεωργιόπουλος Σωτ., Χρυσοβέργης, Νινιός, Τσουλάκος, Καλλάς, Πραστέλλης, Ψαρράς.
Πηγή: Κyparissia messinias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα