Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Αισιοδοξία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις!

Σχετικά εύκολο χαρακτηρίζουν το θέμα του πρώτου μαθήματος – των Νέων Ελληνικών – των  Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκίνησαν χθες οι υποψήφιοι που έγραψαν στο εξεταστικό κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Άλλοι με λιγότερο άγχος και άλλοι με περισσότερο για το πρώτο μάθημα, προσήλθαν στο εξεταστικό κέντρο με πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους και με την προσδοκία και την ελπίδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Με το πέρας της διαδικασίας είχαν καλή διάθεση και εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣΘεοδώρα Σκαλτσά: «Σήμερα γράφαμε Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση. Τα θέματα ήταν σχετικά αυτά που περιμέναμε. Ούτε πάρα πολύ δύσκολα ούτε όμως και πολύ εύκολα. Μέτρια. Θεωρώ πως γράφονταν, αν είχες κάνει καλό διάβασμα. Περιμένουμε και τις επόμενες μέρες να γράψουμε τα υπόλοιπα. Καλή μας επιτυχία!».
Νιόβη Μπεγκάι: «Το θέμα μας ήταν η τέχνη. Πιστεύω και κάποιος να μην είχε διαβάσει τόσο καλά, μπορούσε ν’ απαντήσει, να αντεπεξέλθει. Το πρώτο θέμα, που δεν ήταν το λογοτεχνικό, ήταν πιο εύκολο σε σχέση με το άλλο. Αλλά πιστεύω τα πήγα καλά και εύχομαι κι ό,τι το καλύτερο και για τους συμμαθητές μου!».
 
Πάολα Παστινάρου: «Τα θέματα γενικώς ήταν πολύ εύκολα. Θα μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε. Ίσως και κάποιος που δεν είχε διαβάσει. Μακάρι να τα πάμε καλά όλοι μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!»
 
Ανδρέας Σοφιανόπουλος: «Έχω να πω ότι τα θέματα ήταν σχετικά απλά. Μπορούσε, δηλαδή, ένας αρκετά καλά διαβασμένος μαθητής να γράψει. Σε σχέση με πέρυσι ήταν χαμηλότερη στάθμη. Ελπίζω να έχω πάει καλά κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι συμμετέχουν στις εξετάσεις. Άγχος υπάρχει, εννοείται. Δίνω και δεύτερη φορά, οπότε θα δούμε…».
 
Σωτήριος Καλογερόπουλος: «Μπορώ να πω ότι φέτος ήταν μακράν ευκολότερα από πέρυσι. Θεωρώ ότι έχω πάει καλά και με το καλό…».
 
Κωνσταντίνος Τσιμπλής: «Δίνω φέτος πανελλήνιες, το πρώτο μάθημα. Είχα, μπορώ να πω, άγχος. Αγχώθηκα και για το χρόνο και για το πότε θα έρθουν τα θέματα και για το πώς θα είναι, εάν θα είναι εύκολα ή δύσκολα. Μπορώ να πω ότι τα πήγα καλά, σχετικά καλά. Είχε ένα ωραίο θέμα, τέχνη και πολιτισμό. Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα παιδιά θα τα πάνε μια χαρά. Ελπίζω να ’χω κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά καλή συνέχεια και να ’χουμε επιτυχία».
Του Ηλία Γιαννόπουλου, Το Θάρρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα