Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

«Ζούσαμε μία κόλαση»: Τι λέει στο OPEN o αδερφός του πατροκτόνου στη Ζάκυνθο

«Βίαιος, βάρβαρος, απότομος, νευρικός. Με λίγα λόγια ήταν ένα σπίτι κολαστήριο δε μας άφηνε να βγαίνουμε ούτε στο παράθυρο», λέει στο OPEN TV ο αδελφός του κατηγορούμενου
Ο 26χρονος Αλέξης σκότωσε τον πατέρα του πριν από ένα περίπου χρόνο στη Ζακύνθο για να χαρίσει όπως υποστηρίζει μια καλύτερή ζωή στα μικρότερά αδέλφια του. Ισχυρίζεται πως το θύμα τον κακοποιούσε σεξουαλικά και δεν ήθελε να ζήσουν τα αδέλφια του τον ίδιο εφιάλτη.
Ο αδελφός του δράστη περιγράφει στο OPEN TV και τον Μάνο Μπανασάκη την κόλαση που ζούσαν με τον πατέρα τους. «Βίαιος, βάρβαρος, απότομος, νευρικός. Με λίγα λόγια ήταν ένα σπίτι κολαστήριο δε μας άφηνε να βγαίνουμε ούτε στο παράθυρο. Όχι να βγούμε έξω και έξω να πάμε να παίξουμε με τα παιδιά της ηλικίας μας να κάνουμε τις δραστηριότητές μας σαν παιδιά κι εμείς σε μία παιδική χαρά ένα περίπατο, οτιδήποτε. Σπίτι φυλακή έτσι θα το ονόμαζα».
Ο 26χρονος Αλέξης συνοδευόμενος από αστυνομικούς λίγο πριν μπει στο δικαστικό

μέγαρο της Πάτρας, έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας και του αδελφού του κι αυτοί με λυγμούς τους του φώναζαν να μην φοβάται, ενώ ο ίοδιος προσπαθούσε να τους καθησυχάσει, λέγοντας «μην στεναχωριέστε».
Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN και του Μάνου Μπανασάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα