Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Θρίλερ με την υπόθεση της 51χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία - Τα μηνύματα που έστειλε στα παιδιά της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 51χρονης Αναστασίας Κόλλια, της μητέρας που εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία κοντά στα Ίσθμια.
Ένα από τα ερωτήματα που βασάνιζαν τους συγγενείς της ήταν πώς εξέπεμψε το κινητό της τηλέφωνο από την περιοχή της Καισαριανής μία μέρα μετά την εξαφάνιση της, ενώ η ίδια είχε εντοπιστεί νωρίτερα νεκρή στα Ίσθμια.
Σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, ένα λάθος του συζύγου της έστρεψε αρχικά την έρευνα σε άλλη κατεύθυνση. Ο ίδιος όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της, όντας ταραγμένος δήλωσε κατά ένα νούμερο λάθος τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το κινητό που έδωσε σήμα από την περιοχή της Καισαριανής, δεν ανήκε στην άτυχη πολύτεκνη μητέρα.
Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, τι ώθησε την 51χρονη να φύγει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν από το σπίτι της στην Αγριλιά Αχαΐας την Πέμπτη 13 Ιουνίου και λίγο αργότερα

να κάνει ανάληψη 500 ευρώ.
Τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της έλαβαν από την ίδια το πρωί που εξαφανίστηκε δύο παράξενα μηνύματα στα οποία δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση. Έγραφε ότι έκανε κάτι κακό και πρέπει να δώσει ένα τέλος.
“Ψάξαμε το ενδεχόμενο αν χρωστούσε κάπου, ψάξαμε όλο το σπίτι, δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο. Πήγαμε στα ΚΤΕΛ της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά ούτε και εκεί βρήκαμε άκρη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έστειλε αυτά τα μπερδεμένα μηνύματα ενώ δεν φαινόταν να την απασχολεί κάτι”, είπε η κόρη της Αθανασίας Κόλλια μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της άτυχης μητέρας, εντοπίστηκαν θανατηφόρες κακώσεις σε όλο της το σώμα. Το πλήθος των προθανάτιων κακώσεων αποκλείει το ενδεχόμενο να έπεσε από μικρό ύψος. Αυτές μπορεί να προκλήθηκαν από την πτώση στο νερό ή σε βράχια. Δεν αποκλείεται όμως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και από παράσυρση από αυτοκίνητο. Ο θάνατος της προήλθε λίγες ώρες πριν βρεθεί στη θάλασσα. Περισσότερες απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
“Κάποιος άνθρωπος που θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του δεν πρόκειται να κάνει ανάληψη χρημάτων ακόμα και αν χρωστάει. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και προφανώς την υπόθεση ανέλαβε το Λιμενικό Σώμα. Εδώ όμως είχαμε μια δηλωμένη εξαφάνιση και πρέπει να ανατεθεί στην Ασφάλεια για σωστή έρευνα. Η μόνη πληροφόρηση για τα στοιχεία της ιστορίας αυτής, προέρχεται από την έρευνα της εκπομπής σας μέχρι στιγμής”, ανέφερε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή.
Η ανιψιά της άτυχης μητέρας που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον που την είδε ζωντανή, μίλησε στο Φως στο Τούνελ.
Στις επτά το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου, η Αφροδίτη Κόλλια έφυγε από το σπίτι της στην Αγριλιά με το αυτοκίνητο της για να πάει στη δουλειά της στην Πάτρα. Στη διαδρομή συνάντησε τη θεία της πεζή. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Τη ρώτησε που πάει και εκείνη της απάντησε προς την Πάτρα. Προσφέρθηκε να την πάρει μαζί της. Όταν μπήκε στο αυτοκίνητο της είπε πως δεν πήρε το δικό της αμάξι γιατί το χρειαζόταν ο σύζυγος της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους φερόταν απολύτως φυσιολογικά και κάποια στιγμή ζήτησε από την ανιψιά της να την αφήσει στην Οβρυά.
Όπως είπε στο «Τούνελ» η συγγενής, το κινητό τηλέφωνο της Αναστασίας δεν χτύπησε όση ώρα οι δύο γυναίκες ήταν μαζί. Είχε μία ροζ- μπεζ τσάντα πλάτης την οποία δεν έβγαλε κατά τη διαδρομή και φορούσε ασπρόμαυρα ρούχα. Όταν έφτασαν στην Οβρυά, της ζήτησε να την αφήσει στην λεωφόρο Δημοκρατίας λίγο πριν από τη στάση του λεωφορείου, όπως κι έγινε.
“Γνωρίζω πως έκανε ανάληψη πεντακοσίων ευρώ από τον λογαριασμό της στις επτά και μισή το πρωί εκείνης της μέρας από δω που την άφησα”, είπεη γυναίκα.
“Ήταν εννέα και μισή το πρωί . Ήμουν μέσα στη θάλασσα σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από την ακτή, στην ευθεία της διώρυγας. Είχα πάει να ρίξω τα δίχτυα μου και ξαφνικά είδα ένα σώμα ημίγυμνο. Στην αρχή νόμιζα πως κάποιος κολυμπούσε και κοιτούσε με μάσκα το βυθό. Σύντομα όμως κατάλαβα πως ήταν πτώμα, γυρισμένο ανάποδα. Χωρίς να χάσω χρόνο ειδοποίησα την Άμεση Δράση. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και παρατήρησα πως το άψυχο σώμα είχε παρασυρθεί από το ρεύμα του Ισθμού στο σημείο που το εντόπισα. Στο δεξί πόδι της σορού υπήρχε μια κοκκινίλα, σαν γρατζουνιά ή χτύπημα”, δήλωσε ο ψαράς που βρήκε το άψυχο σώμα της άτυχης μητέρας κοντά στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της.
Η ανάσυρση του πτώματος έγινε σε μια άκρη της παραλίας , ενώ στον τόπο βρέθηκαν αστυνομικοί και άνδρες του λιμενικού που πραγματοποίησαν έρευνες.
“Η περιοχή μας μαστίζεται από παραβατικά στοιχεία. Εγώ πιστεύω πως μπορεί κάποιος να την έριξε από τον Ισθμό. Φαινόταν σαν να είχε πνιγεί εκείνη την ημέρα” ανέφερε ενώ σημείωσε ότι δεν κλήθηκε για κατάθεση.
Στα 22 χρόνια γάμου η Αναστασία Κόλλια είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα δύο μεγαλύτερα μένουν στην Πάτρα και τα δύο μικρότερα στο σπίτι της οικογένειας στην Αγριλιά.
Το μοιραίο πρωί που χάθηκε, σηκώθηκε νωρίς με τον σύζυγο της και ήπιαν καφέ. Στη συνέχεια ξεκίνησαν για τη φάρμα όπου βρίσκονται τα ζώα τους που απέχει από το σπίτι περίπου 2,5 χιλιόμετρα. Άρμεξαν, συγκέντρωσαν το γάλα και συμφώνησαν να πάνε μαζί στην Πάτρα για ψώνια. Εκείνη έφυγε πρώτη με το γάλα της ημέρας προκειμένου να το μεταφέρει στην παγολεκάνη του σπιτιού.
“Όταν ήρθα στο σπίτι στις επτά και τέταρτο, είδα πως είχε τακτοποιήσει το γάλα και έλειπε. Εκείνη την ώρα η κόρη μας κοιμόταν. Δεν την ξύπνησε, ούτε και το παιδί αντιλήφθηκε πως είχε επιστρέψει η μητέρα της. Την αναζήτησα αλλά δεν μπόρεσα να τη βρω. Στο τηλέφωνο της δεν απαντούσε. Ρώτησα στη γειτονιά, αλλά δεν την είχε δει κανείς. Αργότερα είδα πως είχε αλλάξει τα παλιά της ρούχα και είχε πάρει φεύγοντας τη τσάντα, την κάρτα ανάληψης, την ταυτότητα της και το κινητό της τηλέφωνο. Μετά μάθαμε πως την πρόλαβε πεζή στο δρόμο η ανιψιά μας την ώρα που πήγαινε για δουλειά και την άφησε στην Οβρυά. Πάντα με περίμενε … Τώρα όμως κάτι σοβαρό συνέβη”, ανέφερε ο σύζυγος της αδικοχαμένης 51χρονης.
Η Ανδριάνα το ένα από τα τέσσερα παιδιά της, ήταν εκείνη που στις οκτώ και τέταρτο το πρωί έλαβε ένα παράξενο μήνυμα από τη μητέρα της.
“Ανησύχησα και αμέσως ειδοποίησα τον πατέρα μου. Της στείλαμε μήνυμα να μην κάνει κάτι κακό και της ζητήσαμε να μας πει πού βρίσκεται για να πάμε να την πάρουμε. Στο τηλέφωνο δεν απαντούσε παρά τις επίμονες κλήσεις μου. Μετά από μισή ώρα έστειλε ένα δεύτερο μήνυμα στον αδελφό μου, επίσης ανησυχητικό. Ταραχτήκαμε.. Δοκιμάσαμε να την καλέσουμε κι από άλλους άγνωστους αριθμούς, τίποτα, καμία αντίδραση… Είπαμε ακόμη και στην μητέρα της από την Κρήτη να την πάρει, ούτε σε εκείνη απάντησε”, είπε και ανέφερε πως δεν είχε δει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της ούτε είχε αντιληφθεί να την απασχολεί κάτι.
“Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λογική εξήγηση. Σίγουρα κάποιος θα την είδε. Απευθύνω έκκληση σε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει να τηλεφωνήσει στην εκπομπή, για να βρούμε κι εμείς μια άκρη. Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη όλο αυτό τόσο ξαφνικά”, πρόσθεσε.
Μέχρι σήμερα ούτε ο σύζυγος της αλλά ούτε και τα τέσσερα παιδιά τους, μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τα γραπτά μηνύματα που τους έστειλε η μητέρα πριν εξαφανιστεί.
«Η μάνα των παιδιών μου, έφυγε από το σπίτι μας χωρίς να ξέρουμε τον λόγο. Για μας αυτό ήταν μια καταστροφή. Η ζωή μας άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη. Χάσαμε το στήριγμα μας…», είπε χαρακτηριστικά.   Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα