Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους «νταήδες» Κρητικούς - Πατέρας Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δικαιώνεται

Ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς πρότεινε την ενοχή των οκτώ από τους εννέα κατηγορουμένους
Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς πρότεινε την ενοχή των οκτώ από τους εννέα κατηγορουμένους, χαρακτηρίζοντάς τους ως «συμμορία». Ο πατέρας του άτυχου φοιτητή μίλησε στον ANT1 και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο γιος μου δικαιώθηκε».
«Για εμένα η πρόταση του εισαγγελέα είναι μία δικαίωση για το παιδί μου. Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί; Μιλούν για πλάκες ενώ στην ουσία προκάλεσαν κακό στο παιδί μας. Όλα όσα ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες ότι ενεργούσαν δηλαδή σαν φίλοι σήμερα αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα. Ο Βαγγέλης ήξερε και είχε αξίες, αυτοί επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας

Γιακουμάκης.
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Παραγράφηκαν αδικήματα που διέπραξαν, όμως ο Βαγγέλης δικαιώνεται».
Οι Κρητικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να του έριχναν καυτό νερό στο πρόσωπο και το λαιμό, να τον κλείδωναν σε ντουλάπες και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα