Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιες: Βγήκαν οι βαθμοί - αποτελέσματα πανελληνίων 2019 στο results.it.minedu.gov.gr, δείτε εδώ τα μόρια

Πανελλήνιες 2019: Αγωνία τέλος, ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξατάσεων και οι χιλιάδες υποψηφίοι των εξετάσεων γνωρίζουν πλέον το πως έγραψαν αλλά και το πόσα μόρια συγκεντρώνουν. Οι βαθμολογίες που καθορίζουν τις βάσεις 2019 αναρτήθηκαν στο results.it.minedu.gov.gr
Το υπουργείο Παιδείας ανάρτησε τους βαθμούς που πέτυχαν οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2019 στο results.it.minedu.gov.gr αλλά και στα Λύκεια της χώρας.
Οι πίνακες με τις καταστάσεις που αναρτήθηκαν ήδη στα Λύκεια της χώρας έχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τους βαθμούς ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του λόγω προσωπικών δεδομένων.
Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τους βαθμούς τους στον ιστότοπο results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς

χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης αναρτήθηκαν και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογίες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που ουσιαστικά καθορίζουν τις Βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και άλλες σχολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα