Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αρνείται να καταπιεί την ήττα του ο Τατούλης


Το γνωστό τροπάρι της... ανάδελφης περιφερειακής αρχής έψαλε για μία ακόμα φορά ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αρνούμενος ουσιαστικά να παραδεχτεί την εκλογική του ήττα και το γεγονός ότι στη δημοκρατία η εναλλαγή στην εξουσία δεν είναι απλώς ζητούμενο, αλλά προαπαιτούμενο.
Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Τατούλης, θέλοντας να τονίσει τη «μοναξιά» της περιφερειακής αρχής, έφτασε στο σημείο να πει ότι τα χρήματα για τα έργα είναι διασφαλισμένα χωρίς τη βοήθεια... δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης. Προφανώς ο κ. Τατούλης πιστεύει ότι οι άλλες αρχές εξασφαλίζουν πόρους για τα έργα τους με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης - ή θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι είναι διαμεσολαβητές σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
Συγκεκριμένα είπε:
«Είδατε μια πίστωση για την καθ’ ύψος επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Και απαντώ σε όλους αυτούς. Για τα μικρά εργάκια. Για τα μεγάλα εργάκια. Για όλους αυτούς του αιθεροβάμονες δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης που δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους τίποτα απολύτως. Γιατί η κακεντρέχειά τους και η κακία τους δημιουργεί μια εξαιρετική τοξικότητα. Ολα αυτά τα χρήματα που διαθέτουμε έχουν εξασφαλιστεί από την περιφερειακή αρχή. Και επιμένω. Χωρίς τη βοήθεια κανενός πολιτικού κόμματος, χωρίς τη βοήθεια κανενός πολιτικού αρχηγού, χωρίς τη βοήθεια κανενός υπουργού, χωρίς τη βοήθεια κανενός δημοσιογράφου και μέσου ενημέρωσης. Χωρίς τη βοήθεια απολύτως κανενός. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγάλη κληρονομιά που διαθέτει πλέον η Περιφέρεια Πελοποννήσου: τον τρόπο, το μοντέλο και την προσπάθεια να βρίσκει πάντοτε πόρους για να απαντά σε όλους αυτούς τους ανίδεους που δεν γνωρίζουν καθόλου τίποτα, που κωλυσιεργούν και βρίσκουν άλλοθι στα μικρά ή στα μεγάλα έργα. Οι καιροί είναι κοντά. Η δοκιμασία πάρα πολύ μεγάλη».
Θ.Λ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα