Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

"Βροχή" τα σενάρια για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα των τελευταίων ημερών, με θέμα το πολιτικό μέλλον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Σε κάθε περίπτωση, όλα συγκλίνουν ότι η εκλογή του στη Μεσσηνία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι… προσωρινή, αφού ο ίδιος βλέπει το μέλλον του με… ευρωπαϊκό ορίζοντα.
Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα capital.gr υπήρχε χθες το παρακάτω ρεπορτάζ: Σε χρόνο που περνάει πέρα και επάνω από την 7η Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ισχυροποιεί περαιτέρω τις συμμαχίες του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Από τη στιγμή που κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ. Μητσοτάκης θα… τρέξει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να σταλεί στους εταίρους το μήνυμα της αξιοπιστίας, ενώ μία πιθανή εκλογή του Μάνφρεντ Βέμπερ στη θέση του προέδρου

της Κομισιόν θα δώσει περαιτέρω ώθηση στα κεντρικά αφηγήματα της οδού Πειραιώς, με κυρίαρχο αυτό της μείωσης των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ισχυρό φαίνεται να είναι το σενάριο που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, να προτείνεται από τη "γαλάζια" κυβέρνηση για τη θέση επιτρόπου με ισχυρότατο χαρτοφυλάκιο. Εφόσον το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, η Ελλάδα θα εξασφαλίσει και θέση αντιπροέδρου στην Κομισιόν, από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός.  Α.Π.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα