Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Σύνδεση αεροδρομίου με Κυπαρισσία

Νέα δρομολόγια αποφάσισε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για τους θερινούς μήνες, από 1η Ιουλίου, συνδέοντας το αεροδρόμιο Καλαμάτας με την Κυπαρισσία. Παράλληλα, ενισχύεται η γραμμή Κυπαρισσία – Πύλος και Κυπαρισσία – Φοινικούντα.
Καθημερινά στις 11.00 το πρωί θα φεύγει λεωφορείο από την Κυπαρισσία για το αεροδρόμιο Καλαμάτας και τερματισμό στην Καλαμάτα και στις 11.30 το πρωί από Καλαμάτα, αεροδρόμιο Καλαμάτας και τερματισμό στην Κυπαρισσία.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας Α.Ε. και την Ένωση ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, τη σύνδεση της Κυπαρισσίας με το αεροδρόμιο Καλαμάτας σε καθημερινή βάση από την 1η Ιουλίου 2019.Επίσης την ενίσχυση της γραμμής Κυπαρισσία - Πύλος και Κυπαρισσία-Φοινικούντα και αντίστροφα.
Θα ακολουθήσει ενημερωτική καμπάνια για τη στήριξη των γραμμών τόσο από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας “Η Πρόοδος”, όπως επίσης από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας και την Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.
Παρατίθεται αναλυτικός πίνακας του συνόλου των δρομολογίων του Δήμου Τριφυλίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.
Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα