Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου- Νέστορος

Με την υπ’ αριθ. 26/2019 απόφασή του το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, αφού συνεδρίασε δημόσια χθες στο ακροατήριό του για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχικών και επαναληπτικών δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και 2ας Ιουνίου 2019, καθώς και των κοινοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, προχώρησε στην ανακήρυξη του επιτυχόντος συνδυασμού και των λοιπών συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου, του δημάρχου, των τακτικών και αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων κάθε συνδυασμού, των τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων των κοινοτήτων κάθε συνδυασμού, καθώς και των προέδρων των κοινοτήτων έως τριακοσίων (300) κατοίκων με τους αναπληρωματικούς τους.
Δήμαρχος, ως γνωστόν, εξελέγη ο Παναγιώτης Καρβέλας, επικεφαλής του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ».
Από το Συνδυασμό του κ. Καρβέλα εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι οι κάτωθι ανά εκλογική περιφέρεια και σταυρούς προτίμησης:Παπαφλέσσα: 1. ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με διακόσιους τριάντα πέντε (235).
Μεθώνης: 1. ΡΟΜΠΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με τετρακόσιους σαράντα οκτώ (448) σταυρούς προτίμησης και 2. ΜΙΧΕΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΗΡΑΚΛΗ με διακόσιους δώδεκα (212).
Χιλιοχωρίων: 1. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ με διακόσιους πενήντα εννέα (259).
Κορώνης: 1. ΣΙΨΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με τριακόσιους εβδομήντα έξι (376) και 2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τριακόσιους πενήντα οκτώ (358).
Νέστορος: 1. ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τετρακόσιους πενήντα έξι (456).
Πύλου: 1. ΧΑΡΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με εξακόσιους δέκα τέσσερις (614) και 2. ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ έλαβε τετρακόσιους ενενήντα τρεις (493).
 
Από το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» εκλέγονται: Παπαφλέσσα: 1. ΒΑΓΓΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ με τριακόσιους είκοσι τρεις (323).
Χιλιοχωρίων: 1. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με τριακόσιους εβδομήντα ένα (371).
Κορώνης: 1. ΛΕΥΤΑΚΗ-ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ έλαβε εξακόσιους ενενήντα τρεις (693),  2. ΜΠΙΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τετρακόσιους εβδομήντα τέσσερις (474), 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ με τριακόσιους δέκα τρεις (313).
Νέστορος: 1. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ως επικεφαλής του συνδυασμού έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού, 2. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με εξακόσιους εξήντα τέσσερις (664) σταυρούς προτίμησης, 3. ΜΠΑΧΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με εξακόσιους δύο (602).
Πύλου: 1. ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΟΥ με χίλιους τετρακόσιους (1.400), 2. ΚΟΝΤΟΓΟΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με εννιακόσιους δέκα έξι (916).
 
Από το Συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΥΛΟΥΝΕΣΤΟΡΟΣ»:
Μεθώνης: 1. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με διακόσιους έξι (206).
Κορώνης: 1. ΜΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με διακόσιους σαράντα τέσσερις (244) σταυρούς. Νέστορος: 1. ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ με διακόσιους δέκα τρεις (213) σταυρούς. Πύλου: 1. ΚΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού, 2. ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τετρακόσιους πενήντα εννέα (459).
 
Από το Συνδυασμό «ΝΕΣΤΟΡIΟΣ ΣΟΦΙΑ»:
Νέστορος: 1. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ως επικεφαλής του συνδυασμού έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού.
Πύλου: 1. ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με εκατόν είκοσι (120) σταυρούς προτίμησης.
 
Από το Συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ»: Χιλιοχωρίων: 1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ως επικεφαλής του συνδυασμού έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού.
Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα