Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιες: Οι πρώτοι των πρώτων

Στη Λάρισα, την Κοζάνη και την Κρήτη οι πρώτοι μαθητές που αρίστευσαν.
Δύο «στρογγυλά» εικοσάρια στα Μαθηματικά και στη Φυσική από Λαρισαίο μαθητή.
Ο μαθητής Ανδρέας Μαγκούτας πέτυχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Αρίστευσε με 100/100 στα δύο παραδοσιακά δυσκολότερα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης, τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Πρόκειται για ένα σπάνιο, ίσως και μοναδικό κατόρθωμα σε πανελλαδικό επίπεδο.Κατά τη διάρκεια της μαθητικής του πορείας βραβεύθηκε επανειλημμένα σε μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργάνωναν επιστημονικές ενώσεις (Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία κ.ά).
Φέτος, στην Γ’ Λυκείου στηρίχτηκε στο σχολείο του για την προετοιμασία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως όλη τη χρονιά απουσίασε μόνο τρεις ημέρες!
Όνειρα για τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής κάνει πλέον ο Γιώργος – Αλέξανδρος Μαυρίκος. Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών τον περίμενε μια διπλή έκπληξη: όχι μόνο πέτυχε όπως όλα δείχνουν απόλυτα το στόχο του, αλλά και

συγκέντρωσε 19.200 μόρια, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους αριστούχους!
Ο Γιώργος μετά από το σκληρό διάβασμα και τις θυσίες των προηγούμενων μηνών μπορεί να χαμογελάει πλέον να υπερηφάνεια. Όπως λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στο neakriti.gr «αιφνιδιάστηκα και δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την υψηλή βαθμολογία. Περίμενα ότι πέτυχα 17.500 ή 18.000 μόρια και όχι 19.200. Στα μαθηματικά έγραψα 19,9, στην έκθεση 16,5 και στα υπόλοιπα μαθήματα 19,8 και 19.8. Πιστεύω ότι καταφέρνω να μπω στην Σχολή που θέλω».
Δημήτρης Βόγδου: «Διάβαζα ευχάριστα τα μαθήματα- Αξίζει να δεις τις πανελλαδικές σαν μια ευκαιρία» Την Ιατρική Θεσσαλονίκης βλέπει με σιγουριά ο Δημήτρης Βόγδου, μαθητής του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης συγκεντρώνοντας 19.253 μόρια. Μάλιστα πήρε 19, 9 στα Μαθηματικά χωρίς να πάει φροντιστήριο!
«Τα δούλεψα μόνος μου τα Μαθηματικά. Τ’ αγαπούσα πολύ και τα κατάφερα» δήλωσε στον «Πρωινό Λόγο». «Έμαθα καλά να ανταπεξέρχομαι στην ασκησιολογία έχοντας πολύ καλούς καθηγητές και στο σχολείο και στο φροντιστήριο.
Διάβαζα σε λογικά πλαίσια» ανέφερε. Γενικότερα βλέπει ως ευχάριστη εμπειρία τις πανελλαδικές. «Διάβαζα ευχάριστα τα μαθήματα. Δούλευα όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Αξίζει να δεις τις πανελλαδικές σαν μια ευκαιρία, να ανοίξουν οι δρόμοι σου».  dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα