Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

68χρονη υποψήφια για δίπλωμα οδήγησης σκότωσε με το αυτοκίνητο τον εξεταστή της


Μια 68χρονη, που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, χτύπησε σήμερα με το αυτοκίνητό της και σκότωσε τον εξεταστή της, στην πόλη Ρίμπνικ στη νότια Πολωνία.
Ο άτυχος 35χρονος παρασύρθηκε από το όχημα της υποψηφίας σε ένα κέντρο εξετάσεων κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Ρίμπνικ, σε μια ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό της.
«Μια 68χρονη γυναίκα, υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, κατέληξε στο σημείο» εξήγησε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info.Τη στιγμή του δυστυχήματος, ο 35χρονος πιθανόν εξέταζε άλλον υποψήφιο, πρόσθεσε η αστυνομία.
Στις εικόνες που μετέδωσε το TVP Info διακρίνεται το κόκκινο Toyota Yaris, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, με τον μπροστινό προφυλακτήρα του και την πινακίδα κυκλοφορίας να κρέμονται.
«Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο» σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα