Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΟΑΕΔ: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ τα προσωρινά αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019.
Σε αναμονή για τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2019 από τον ΟΑΕΔ βρίσκονται χιλιάδες οικογένειες. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα προσωρινά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν είτε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, είτε την Τρίτη 2 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο διήμερο θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.
Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της

διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.
Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.
Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων–ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους–ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω.  aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα