Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Μακιγιάζ στην παραλία: Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Θέλεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα και στην παραλία; Όχι ότι χρειάζεται -εμείς είμαστε 100% υπέρ του natural look- αλλά αν αποφασίσει να φορέσεις μακιγιάζ, κάν' το σωστά.
To make up or not to make up;
Αν έχεις αποφασίσει να φορέσεις make up στην παραλία καλύτερα να επιλέξεις ένα αδιάβροχο προϊόν και ίσως λίγο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου -μέχρι και δύο τόνους πιο σκούρο, λένε οι ειδικοί. Άπλωσε μια πολύ μικρή ποσότητα στο πρόσωπό σου για να αποκτήσεις την επιθυμητή λάμψη και έχε πάντα ένα καθρεφτάκι κοντά μήπως και... "τρέξει" κάτι!
Η πούδρα είναι περιττή
Ειδικά αν πρόκειται να βουτήξεις στη θάλασσα ή στην πισίνα, πούδρα καλύτερα να μη φορέσεις, για ευνόητους λόγους. Ας την έχεις μαζί σου όμως για ένα φρεσκάρισμα μετά το μπάνιο. Οι περιοχές που θα απλώσεις λίγη πούδρα είναι η περιοχή Τ και η άκρη της μύτης σου για να μην αφήσεις τον ιδρώτα και την λιπαρότητα να στήσουν χορό στο

πρόσωπό σου!
Περί ρουζ ο λόγος
H αλήθεια είναι πως στην παραλία όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά δεν θέλεις κιόλας να δείχνεις πολύ βαμμένη. Αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις ρουζ τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις λίγο τερακότα ή ένα ρουζ σε ροδακινί τόνους. Άπλωσέ το στα ζυγωματικά με φορά προς το αυτί σου.
Έντονα φρύδια
Αν θελεις να κάνεις τα φρύδια σου πιο έντονα, είναι χίλιες φορές καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό μολύβι παρά μια σκιά. Διάλεξε μια απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμη από την φυσική απόχρωση τους και αν χρειαστεί μπορείς να τα "γεμίσεις".
Στα χείλη τι θα φορέσω;
Καλύτερα να προτιμήσεις ένα μολύβι χειλιών -όχι πολύ έντονο που θα μείνει στα χείλη σου περισσότερο- για το περίγραμμα και λίγο λιπ-μπαλμ για να το γεμίσεις!  womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα